5 najboljih frizerskih savjeta frizerke Kim Kardashian

| Beauty |

5 najboljih frizerskih savjeta frizerke Kim Kardashian
Kim u sigurnim rukama Jene i Marija

Jen Atkin, frizerka klana Kardashian, poznata je prvenstveno po frizurama koje radi Kim Kardashian, no ova odlična frizerka u stvari radi frizure baš svim djevojkama koje imaju genijalnu kosu, uključujući Emmu Stone, Reese Witherspoon, Jennifer Lopez, Lily Aldridge, ali i mnogim drugima. Upravo zato vjerujemo da nema bolje osobe za pitati za savjet vezan za kosu; Jenna ih je dala čak pet, a možete ih pročitati u nastavku.

1) Nemojte se naručiti za šišanje ravno svaka dva mjeseca - Jen tvrdi da vam kosa može izgledati super jedan dan, a drugi užasno. Ponekad je potrebno više vremena od dva mjeseca kako bi kosa zaista bila dovoljno "loša" i spremna na šišanje.

2) Preskočite preparate za oblikovanje ako vam kosa nije super glatka - Ako kosa nije super podatna za oblikovanje, nema smisla na nju staviti sto proizvoda da bi potencijalno bila bolja jer će samo još više pasti pod njihovom težinom. U tom slučaju probajte stvoriti volumen šamponom za suho pranje ili sprejom sa soli.

3) Koristite više sprava odjednom za nonšalantan izgled - Zvuči nevjerojatno, ali za najbolje nonšalantne kovrče Jen koristi peglu, figaro od 1 inča i figaro o 1 1/4 inča. Njen najbolji savjet je da kombinirajte više stvari odjednom uz držanje pegle od lica i vertikalno, a pritom kraj svake kovrče ostavljajte ravnim.

4) Ekstenzije i punđe su najbolji prijatelji svake mladenke - Punđa joj je najdraži izbor jer je izdržljiva i trajat će cijelu noć, dok ako želite puštenu kosu morate staviti ekstenzije (ali samo clip-on dolaze u obzir!), i biti laki sa lakom za kosu (previše laka će kosu otpustiti isti trenutak na vlazi) jer sve da vam popuste kovrče kosa će vam ostati puna volumena. Također, nadodala je kako kosa na fotografijama uvijek izgleda manje što znači da je više i bolje!

5) Dajte volumen kosi sjenilom za oči - Jen obožava staviti sjenilo na razdjeljak i slične otvorene dijelove kose jer onda kosa izgleda gušče i voluminoznije, što se jako vidi i na slikama.

zaručničko prstenje
Zaručnički prsten Kim Kardashian