5 must-have proizvoda za svaku kozmetičku torbicu

| Beauty |

Top 5 must-have proizvoda svake kozmetičke torbice!
Top 5 must-have proizvoda svake kozmetičke torbice!

Kao prave ljubiteljice make-upa i ovisnice o istome, obožavamo probavati nove stvari i padamo na sve što dolazi u lijepim pakiranjima. Trudimo se odoljeti, ali neke je navike nemoguće razbiti. Jeste s nama u ovome?

Međutim, postoji proizvodi koje konstantno koristimo i kupujemo ponovno i ponovno. Njih nazivamo našim must-have make-up proizvodima bez kojih naša kozmetička torbica nije potpuna. Bilo je jako teško odabrati SAMO 5 komada, ali ove proizvode koristimo svakodnevno i nikad nas nisu razočarali. Plus: velika većina je cjenovno prihvatljiva i možete ih pronaći u svim našim drogerijama!

1. Rimmel Lash Accelerator 

Ova je maskara favorit brojnih zvijezda i njihovih vizažista. Za djevojke kratkih trepavica, ova će maskara učiniti čudo! Sadrži mala, oku nevidljiva vlakna koja produžuju vaše trepavice i do tri puta. Prihvatljiva cijena samo je jedan od brojnih pluseva kojima će vas ova maskara oduševiti i zauzeti svoje mjesto u vašoj kozmetičkoj torbici.

Rimmel Lash Accelerator
Rimmel Lash Accelerator

2. L'Oreal Paris Infallible Eyeshadow "Iced Latte"

Ovo sjenilo jedno je od naših najdražih i to zbog više razloga - uključujući i nisku cijenu. Cijela L'Oreal Infallible linija je odlična, ali ova nijansa posebno oduševljava. Kvaliteta, pigmentacija i postojanost čine ju savršenom bazom za ostala sjenila, ali i savršenom svakodnevnom nijansom za kapke.

L'Oreal Paris Infallible Eyeshadow "Iced Latte"
L'Oreal Paris Infallible Eyeshadow "Iced Latte"

3. Maybelline Fit Me! Concealer

Dobar korektor uvijek je prijeka potreba vaše kozmetičke torbice. Ovaj Maybelline korektor savršen je odabir za svakodnevnu upotrebu. Dugotrajan je i prije svega lagan za područje ispod očiju, ali neće vam biti potrebno puno proizvoda kako biste prikrili nesavršenosti.

Maybelline Fit Me! Concealer,   DM,  43,50kn
Maybelline Fit Me! Concealer, DM, 43,50kn

4. MAC Mineralize Skinfinish "Global Glow"

Od samog pakiranja pa do nijanse - ovaj je proizvod prekrasan! Sjajne čestice nisu samo posipane po vrhu (kao kod većine proizvoda) već su istinu prožete cijelim pakiranjem. Možete da koristiti kao bronzer, highlighter ili lagani završni puder preko cijelog lica. Vaša će koža izgledati apsolutno savršeno, skoro pa retuširano! A o brončanom sjaju da i ne govorimo...

MAC Mineralize Skinfinish "Global Glow"
MAC Mineralize Skinfinish "Global Glow"

5. L'Oreal Brow Artist Plumper

Jedan od najnovijih proizvoda iz L'Oreala, gel za obrve koji je vaš idealni suputnik gdje god pošli. Ako ste jedna od djevojaka koja ima prirodno lijepo oblikovane obrve ovo je upravo proizvod za vas. Laganim potezima preko obrva popunit ćete eventualna rjeđa područja dlaka i obrve će u trenu izgledati kao da ste u njih utrošili puno truda. 

L'Oreal Brow Artist Plumper
L'Oreal Brow Artist Plumper