5 makeup savjeta za najbolji selfie

| Beauty |

@ireneisgood
@ireneisgood

Mi volimo selfije! Ljudi se često srame priznati jer selfie fotografije povezuju s narcisizmom, ali one to nisu - zabavne su, pogotovo kad se dogode spontano i služit će vam kao odličan digitalni dnevnik.

Nakon nekoliko godina moći ćete se pogledati na fotografijama i prisjetiti svih trenutaka i događaja koje ste proživjeli. Kako bi vaši selfiji bili što bolji, donosimo neke savjete i makeup trikove kako ih učiniti fotografijama za pamćenje...

PRIRODNO SVIJETLO JE KLJUČNO

Nježno, prirodno svijetlo apsolutno je najbolji odabir za selfie fotografije. Ako nema dovoljno svijetla, vaše će fotografije izgledati lošije, vi umornije, a o niskoj kvaliteti da i ne govorimo.

9 savjeta kako uslikati najbolji selfie
5 savjeta kako uslikati najbolji selfie

ODABERITE NJEŽAN SMOKY EYE

Ili drugim riječima, vaš omiljeni svakodnevni makeup look. Neutralne i smeđe nijanse na očima stvorit će nježan, suptilan smoky eye, a maskara i eyeliner tik uz korijen trepavica dodati će vašim očima željenu definiciju. Dodajte pastelno rozi ili koraljni ruž i vaš idealni selfie makeup je gotov.  

@kimkardashian
@kimkardashian

SVE JE U (MAČKASTIM) OČIMA

Mačkaste oči su jedan od najboljih makeup lookova za selfije jer se jako ističu na fotografijama. Snažan crni eyeliner u kombinaciji s rozim usnama idealan je za sve posebne prilike gdje ćete se više fotografirati ili kada jednostavno želite da vam oči izgledaju veće. 

@kimkardashian
@kimkardashian

STAVITE PAŽNJU NA USNE

Jarka boja na usnama i guste obrve su par iz beauty snova! Jako ih je jednostavno postići, a totalno grabe pažnju na kameri. 

Instagram: kendalljenner
Instagram: kendalljenner

SKINITE ŠMINKU

No-makeup selfiji označavaju samopouzdanje i iskrenost. Naravno da ste uvijek sređeni na eventima i u izlascima, ali s vremena na vrijeme ponosno podijelite s prijateljima fotografiju na kojoj ste bez šminke. 

Instagram: @rosiehw
Instagram: @rosiehw