5 makeup savjeta uz koje ćete još bolje ispasti na fotografijama

| Beauty |

@glambeautys
@glambeautys
 
 Znate onaj osjećaj kad vas netko slučajno i spontano slika na partyju, a vi za to saznate tek sljedećeg dana kad vam stigne zastrašujuća notifikacija na Facebooku s tagom na slici? Da, i mi! 
 
Poučeni ovim groznim iskustvom, otkrili smo 5 trikova koji će vam pomoći da na fotografijama ispadne što bolje moguće, bez obzira na priliku i mjesto na kojem se nalazite. Biti ćete spremni za party, i još važnije, spremni za fotografije - s ovim TOP savjetima!
 
 
PRIPREMITE KOŽU
Kako biste osigurali najbolji mogući izgled vaše kože, obavezno ju dobro pripremite i nanesite kvalitetnu bazu. Potrebno je dobro hidratizirati kožu i nanijeti dobru bazu kako bi lice postalo savršeno glatka površina za sve što slijedi. Nema ništa gore za sliku od loše kože i šminke koja klizi i rastapa se na licu. 
Najbolji primeri!
Najbolji primeri!
 
IZBJEGAVAJTE PROIZVODE SA SPF-om
Ako odlazite na večernji event predlažemo da izbjegavate bilo kakve proizvode sa zaštitnim faktorom jer je upravo SPF razlog zašto na fotografijama ponekad osoba izgleda blijedo - u kombinaciji s flashom kamere, SPF na fotografijama ostavlja bijeli trag. Ovo je pogreška koja može kardinalno pokvariti inače dobru fotografiju!
 
KONTURIRAJTE I HIGHLIGHTAJTE
Kreirajte snažnije konture lica i istaknite svoje jagodice kao nikad do sad. Također, konturiranjem možete smanjiti dijelove lica koje ne želite da budu upadljivi tako da stvorite sjenu na tim područjima, a potom highlighterom naglasite ona koja želite istaknuti i dodatno naglasiti. 
Dior Diorblush Sculpt Professional Contouring Powder Blush
Dior Diorblush Sculpt Professional Contouring Powder Blush
 
POJAČAJTE DOZU
Jeste ikada čuli za izreku da TV dodaje 5 kila? Pa, kamera ponekad može "skinuti" slojeve šminke i "lagati" o silnom trudu koji ste uložili u svoj makeup. Stoga, dodajte malo veću količinu svega što biste inače nanijeli tako da izbjegnete izgled minimalnog makeupa na kameri. Osim ako je baš to ono što želite!

PUDER U KAMENU VAŠ JE NAJBOLJI PRIJATELJ
Uvijek uz sebe imajte translucentni puder u kamenu i četkicu u torbici, kako biste si osigurali lice bez sjaja cijelu noć! Nanesite malu količinu na T-zonu kako se sjaj ne bi isticao na fotografijama.