5 koraka do lijepe kože na leđima

| Beauty |

 

Prekrasna leđa oduvijek su oduševljavala. Crveni tepisi prepuni su glamuroznih haljina s otvorenim leđima i sigurno ste se pitali koja je tajna do prekrasne kože na leđima.

Dolaskom ljeta sve češće ćemo pokazivati leđa i zato vam donosimo 5 koraka uz koja će i vaša leđa zasjati u najljepšem izdanju.

Korak 1: Maska za tijelo
Na leđima se nalaze brojne žlijezde koje luče masnoću što može dovesti do nečistoće i pojave mitesera i prištića na leđima. Iz tog razloga važno je koristiti masku za tijelo ta je barem jednom tjednom nanijeti na leđa. Maska će ukloniti sve nečistoće te regulirati izlučivanje masnoće što će za rezultat vaša leđa ostaviti bez prištića.

Korak 2: Peeling
Peeling za tijelo uklanja suhe i odumrle stanice kože. U ovu svrhu dobro će vam doći četke za leđa s dugačkom ručkom. Pripazite da kod kupovine četke izaberete onu s prirodnim vlaknima koja su prikladno namijenjena za ovu svrhu. Takva četka će biti nježna prema vašoj koži i neće je iziritirati i oštetiti.

Korak 3: Gel za tuširanje
Isperite leđa sa što nježnijim gelom za tuširanje koji u svom sastavu ima minimalno kemikalija koje nadražuju kožu.

Korak 4: Losion za tijelo
Kako bi nahranili kožu nanesite losion za tijelo. Važno je ne nanijeti previše losiona za tijelo jer će zamastiti vašu kožu i začepiti pore te ćete napraviti kontraefekt onome što želite postići.

Korak 5: Svjetlucavi puder
Ako se spremate za izlazak i odlučili ste pokazati leđa, nanesite puder sa svjetlećim česticama koji će ujednačiti kožu vaših leđa i dati joj lijepi sjaj.