5 jednostavnih koraka do kože bez celulita

| Beauty |

 
 

Narančina kora
Narančina kora

Jednostavno rješenje: Hidratacija

H2O je poput kriptonita za celulit. Ima nevjerojatnu moć protiv njega. Naravno možete ju piti, ali žvakanje (da, dobro ste čuli) puno je efektivnije!

Zašto djeluje: voda je borac protiv nadutosti i rješava vas viška soli iz tijela. Ali namirnice koje sadrže veliki udio vode još su efektivnije protiv celulita. Naš top izbor? Lubenica! 90% nje je voda, a jedna šnita otprilike sadrži svega 46 kalorija - stoga možete uživati u njoj bez grižnje savjesti!

Lubenica
Lubenica

Znojno rješenje: Vježbanje

Riješite se masnog tkiva s cardio treningom i velike su šanse da nestane i celulit s vaših kritičnih područja! Ali najveća tajna vježbanja leži u jednoj vježbi - iskoracima! Ako želite čvršća bedra - iskoraci su odgovor.

Zašto djeluje: Iskorak je vaše najbolje oružje protiv celulita zato što izgrađuje vretenaste mišiće na vašoj guzi i bedrima - dvjema zonama najsklonijima celulitu.

Nevjerojatno rješenje: Kofein

Odlučite se za kremu kojoj je glavni sastojak kofein - i vidjet ćete kako će vam koža odmah postati čvršćom! 

Zašto djeluje: kofein trenutno eliminira vodu iz vezivnog tkiva, te će "narančina kora" biti itekako manje vidljiva. Nažalost, dupli espresso neće vam pomoći. Također, jako je bitno redovito raditi dobar piling kože, a kremu umasirati u problematična područja čvrstom rukom

Tretmani protiv celulita
Tretmani protiv celulita

Skuplje rješenje: Tretmani

Ne možete živjeti s celulitom ni sekunde više? Onda je vrijeme da posjetite profesionalca.

Zašto djeluje: liposukcija je oduvijek bila broj jedan tretman jer vas direktno rješava masnih naslaga - a gdje je manje masnog tkiva, manje je i celulita. Ali, liposukcijom se nećete riješiti celulita! Cellulaza je najnoviji laserski tretman koji topi salo, ali i osnažuje vezivno tkivo na kojima se talože nakupine masnih stanica te će celulit nestati za tren oka. Procedura se smatra minimalno invazivnom, a obavlja se pod lokalnom anestezijom.

Posljednja šansa: Bronzer

I dalje vas muči koža oko bedara i stražnjice? Ako vas sve drugo razočara, prekrijte celulit s kremama za samotamnjenje. 

Zašto djeluje: Objekti u ogledalu izgledaju manje kada su tamniji - a to uključuje i celulit! Prvo napravite dobar piling, a onda nanesite proizvod kružnim pokretima kako biste izbjegli mrlje. 

St. Tropez Tanning Essentials Self Tan Perfect Legs Spray
St. Tropez Tanning Essentials Self Tan Perfect Legs Spray