5 glavnih trendova u manikuri za jesen

| Beauty |

Instagram / @nailsbymei

Jesen nam je bliže nego li to osjećamo. Uz promjenu godišnjeg doba i vremena dolaze nam i novi trendovi, a mi vam donosimo one vezane za manikuru kako bi vaši noktići spremno dočekali zimu.

Logomanija
Prvi trend koji se iskristalizirao za ovu zimu su tekstualni natpisi na noktima. Bez obzira na koji brend, slova ili logo se odlučili, vašu nokti bit će potpuno okupirani. Instagram je već počeo usvajati ovaj trend, a dobro strana mu je i to što manikura s Balenciaga natpisom košta desetke puta manje od istih čizmica.

Instagram / @chelseaqueen / @nailsbymei

Tapecirani namještaj
Drugi po redu trend preselio se iz dnevnog boravka na vaše nokte. Uzorak cvjetnih i ostalih tapeciranih fotelja koje vaše bake obožavaju, pravi su hit na noktima. Prošle jeseni ove uzorke smo nosili na cipelama i odjeći, a ove sezone zasjat će na vašim noktima. Neka vam dom bude nadahnuće pri odabiru uzoraka, a posebnu pažnju obratite na presvlake za kauč, zidne tapete i tepihe te pokušajte!

Instagram / @misspopnails / @aliciatnails

Goli nokti
Na modnim revijama Christian Diora, Valentina i Céline, ruke modela ostale su "čiste". Lijepo uređeni nokti koji izgledaju njegovano uvijek su bili u trendu i pravi su klasik. Ako vam ova ''nepostojeća'' manikura izgleda dosadno i obično, možete nokte ukrasiti s prozirnim lakom i minimalnom grafikom, jer minimalizam će biti popularan ove sezone te je sljedeći trend.

Instagram / @deborahlippmann

Minimalizam
Svi već dugo živimo u svijetu koji obožava sve što je minimalistično. Ovu jesen ukrasite nokte crticama ili krugovima te drugim jednostavnim geometrijskim oblicima. Moguća je i boja, ali najvažnije je ne koristiti više od više od dvije.

Instagram / @aliciatnails / @jinsoon

Naglašena kutikula
Naglasite ovo područje lakom u boji, pospite glitterom i odaberite naljepnice u obliku mjeseca. Ovo umijeće u uređivanju noktiju izgleda neobično i nadasve moderno, a što je najvažnije, zahtjeva minimalno vremena te izgleda decentno i drugačije od tipične manikure. 

Instagram / @aliciatnails