5 brzinskih stvari koje vaša koža treba prije ljeta

| Beauty |

ATLANTIC-PACIFIC
ATLANTIC-PACIFIC

 Ahhh, ljeto. Sezona koja u nama paralelno budi uzbuđenje (plaža...i odmor!), ali i strah (bikini...i općenito skidanje slojeva odjeće sa sebe!). Ali pripremanje za plažu i odlazak na more u stvari ne mora vam biti noćna mora. U nastavku donosimo 5 brzinskih beauty tretmana koje možete napraviti kako bi vaša koža i tijelo bili spremni za kupanje, sunčanje i divne kratke haljinice... (i ne, ne mislimo na izbacivanje ugljikohidrata niti obitavanja u teretani.) 

OMEKŠAJTE STOPALA

Prije vaše velike pedikure, pripremite kožu za sandale. Posvetite se njezi stopala svakog dana. Dobro ih namočite u toploj vodi kako bi koža omekšala, zatim možete napraviti piling ili ih urediti turpijom te na kraju svega dobro hidratizirati. Vjerujte nam, u sljedećih tjedan dana, nećete prepoznati svoja stopala!

UREDITE RUKE

Nisu samo stopala ta koja postanu gruba. Hladniji mjeseci ostavili su utisak i na kožu naših ruku i noktiju. Jednostavnim pilingom koji možete napraviti kod kuće (doslovno samo trebate pomiješati šećer i med!) možete omekšati i zagladiti kožu ruku i napokon se posvetiti biranju koraljnih lakova za nokte. 

TENOVERTEN
TENOVERTEN

ZAGLADITE KOŽU NA STRAŽNJOJ STRANI NADLAKTICA

Znate one male kvržice i neravnine koje se javljaju na stražnjoj strani ruku? Imamo trik za vas: nanesite na problematično područje malo vrhnja - mliječna kiselina razbit će nepotrebne nakupine kože na folikulama dlačica.

NAPOKON ODMORITE LICE 

Nekoliko tjedana prije odlaska na odmor savršena su izlika za odmor kože lica. Što time točno mislimo? Na tjedan dana izbacite sve beauty proizvode koje koristite (sve kreme, tonike, makeup) i perite lice kokosovim uljem. Nakon tjedan dana vaša će se koža sama regulirati i doći u prirodnije stanje, a vi se možete vratiti svojem normalnom režimu.

@CHRISSYTEIGEN
@CHRISSYTEIGEN

PORADITE MALO NA BOJI (PAMETNO)

Ne moramo vam valjda govoriti da sunčanje nije najzdravija i najbolja opcija. A prije nego što nabacite na sebe proizvode za samotamnjenje, pripazite da ih koristite kako spada. Prvo napravite dobar piling, a zatim lagano nanesite proizvode az tamnjenje kože.