5 beauty trikova za dugoročne rezultate

| Beauty |

Instagram / @tezzamb

Ako inkorporirate ovih 5 jednostavnih trikova u svoju svakodnevnu beauty rutinu, vaša koža će kroz godine biti zahvalna, a vi izgledati bolje od svoje generacije.

1. Koristite kremu za područje oko očiju
S ovim vrstama krema dobro je početi već u ranim 20-ima. Zaštiti će delikatnu kožu od vanjskih utjecana i štetnosti šminke te će odgoditi pojavu bora.

2. Jedite voće i povrće svaki dan
Ono što jedete ima velik utjecaj na izgled vaše kože. 5 obroka voća i povrća dnevno, odnosno 2 voća i 3 povrća promijenit će izgleda vaše kože nabolje.

Instagram / @tezzamb

3. Nemojte istiskivati prištiće
Istiskivanje prištića ostavit će trajne posljedice na površini vaše kože u vidu malih ožiljaka, odnosno kraterima u kojima se zatim nakupljaju nečistoće te se više nikada nećete riješiti mitesera.

4. Koristite UV zaštitu svaki dan
Bez obzira radilo se o ljetu ili zimi, UV zaštita morala bi vam biti prioritet. Zimi su dovoljne kreme s nižim faktorom, dok ljeti osigurajte onaj najviši.

5. Skinite šminku prije spavanja
Stvorite naviku svakodnevnog skidanja šminke. Ako ste došli doma i znate da više taj dan nećete izlaziti, odmah skinite šminku kako bi koža imala dovoljno vremena regenerirati se. Spavanje sa šminkom začepljuje pore te se javljaju problematični prištići i miteseri .