5 beauty trendova za nadolazeće proljeće koje morate isprobati

| Beauty |

Osim skidanja teških zimskih slojeva odjeće, detoksikacije tijela i uživanja u toplom vremenu, proljeće je odlično razdoblje i za promjene u našim beauty ritualima. Ove godine naglasak je stavljen na detalje uz pomoć kojih ćete zaista zablistati. Vizažisti tako predlažu jednostavne, alli efektne frizure kao i nenametljivi make-up. Donosimo vam pet glavnih trendova za nadolazeće proljeće i fotografije slavnih dama koje su ih prigrlile. 

S neonski narančastim usnama izgledati ćete senzacionalno
S neonski narančastim usnama izgledati ćete senzacionalno

1.Narančasti ruž

Neonski narančaste usne su apsolutni hit ovog proljeća. Dobra vijest je da ta boja super izgleda na svim tipovima kože. Mi vam preporučamo sjajne i kremaste nijanse koje će vašem licu dati svježi izgled. Ostatak make upa neka bude jednostavan. Uokvirite lice s lagano podebljanim obrvama i nanesite maskaru i to je to. Senzacionalni izgled je zajamčen.

Mačkasti izgled je uvijek cool
Mačkasti izgled je uvijek cool

2.Eyeliner 

Mačkasti izgled koji se postiže s eyelinerom već je nekoliko godina trend koji ne jenjava. No, istina je da, kako biste ga postigli, treba puno prakse. Ipak, s kvalitetnim eyenilerom i kutnim kistom, neće biti problema. 

Alexa Chung
Alexa Chung

3.Kosa srednje duljine

 

Ako razmišljate o promjeni frizure, mi vam predlažemo ovu varijantu s kojom ne možete pogriješiti. Činjenica je kako ni preduga, ali ni prekratka kosa odgovara svim oblicima lica i zato je izbor većine hair stylista već duže vrijeme. S ovom frizurom, mogućnosti oblikovanja kose su neograničene, a i zahvalna je za održavanje. 

Nokti u metallic bojama su ovosezonski hit
Nokti u metallic bojama su ovosezonski hit

4.Nokti u metallic nijansama 

Nama je ovo najdraži trend za ovo proljeće i drago nam je da ga sve više viđamo. Uostalom, kome nisu dosadile pastelne boje koje su dominirale posljednjih sezona. No, kod metallic nijansi bi trebalo izbjegavati preduge i neprirodno oblikovane nokte jer krajnji rezultat neće izgledati dobro. 

Sve tople i čokoladne nijasne su poželjne za nadolazeće proljeće
Sve tople i čokoladne nijasne su poželjne za nadolazeće proljeće

5.Kosa u čokoladnim tonovima

Zaboravite ombre i bojanje u platinaste tonove. Ove sezone hit su raskošne smeđe nijanse poput onih čokoldanih koje će savršeno naglasiti vaše crte lica.