4 transformirajuća mirisa za dan i noć

| Beauty |

Bez obzira da li je riječ o popodnevnoj kavi u gradu ili noćnom izlasku, s ova 4 parfema zapanjuju svojom svježinom i svestranošću.

SPLENDIDA BVLGARI IRIS D'OR
Bulgarijev najnoviji miris službeno je stigao u trgovine ovaj mjesec. Pod nazivom Splendida, Bvlgari zbirka od 3 parfema uključuje mirise Rose Rose i Jasmin Noir, no treći, Iris D'Or donosi fascinantno nepredvidiv faktor koji spaja uzvišenu privlačnost s dozom misterije. Negov cvjetni puderasti miris nudi eksploziju lišća ljubičice koje vlada u notama parfema sa svježinom orisa i mimoze. Ovaj miris sjajan je zbog svoje oštre note privlačnosti.

JIMMY CHOO L'EAU
Ženstvena senzualnost koja potiče iz mirisa hibiskusa s fantastičnom mješavinom kore stabla, voća i mirisa šume. Parfem je stvorio Juliette Karagueuzoglou te ga obilježavaju cvjetne, svježe i mošusne note koje u ovom mirisu izražavaju simfoniju slatke senzualnosti. Bergamot i cvijet hibiskusa naglašavaju notu nektarine i božura zajedno s osnovnim notama cedra i mošusa. Jimmy Choo L'EAU je mladenački i lagan parfem koji odiše svježinom.

JO MALONE STAR MAGNOLIA
Svake godine oko svibnja, Jo Malone predstavlja novo limitirano izdanje cvjetnog parfema. Ovogodišnje izdanje donosi iskričavo proljeća koje zavodi i koketira u spoju svijeta i lišća magnolije i naranče s oštrinom limuna, đumbira i shiso završetkom. Miris parfema Star Magnolia obilježen je snažnim i sočnim akcentom koji je produbljen jasminom i nijansama latica. Sve skupa je uravnoteženo svježim zelenim uljem lišća magnolije koje je nositelj parfema, a za rezultat ima zavodljivu i transparentnu mirisnu notu.

GUCCI BLOOM
Debitantski miris Alessandra Michelea dobio je svoj oblik u novom Gucci parfemu pod nazivom Bloom. Koncipiran je tako da oda počast autentičnosti, raznolikosti i vitalnosti. Parfem cvjetnih nota privlači viziju zelenih vrtova koji su prepuni cvijeća. Ovaj fascinantni miris donosi notu biljke kozja krv koja po prvi put ikada možete biti pronađena u jednom parfemu. Prvi put korištena u parfemu sa svojim jedinstvenim mirisom, koja je prvi put otkrivena u južnom dijelu Indije, spaja se s tuberozom i jasminom kako bi stvorio snažan dojam vrtova u cvatu.