4 najprodavanija parfema koja su dobila ljetnu ružičastu varijantu

| Beauty |

S dolaskom ljeta, najpoznatiji brendovi i proizvođača parfema odlučili su ponuditi svoje najprodavanije parfeme u novim ljetnim i laganijim izdanjima, a ono što nas najviše veseli je njihovo ružičasto novo ruho.

Lancome je stvorio minimalistički miris La Vie Est Belle Bouquet de Printemps s cvjetnim notama jasmina, narančinog cvijeta i bergamota. Za razliku od izvornog parfema La Vie est Belle, ovaj novitet ima svježiju notu te je idealan za ljeto na obali.

Lancome La Vie Est Belle Bouquet de Printemps

Viktor & Rolf dao je novo ruho slatkišu Bonbon Couture. Sastav parfema zadržao je slatkoću, ali je postao nježniji zahvaljujući notama grejpa, šećera i karamele. Novitet su i note mandarine i crnog ribizla koji ovom parfemu daju svježinu. Svi fanovi Bonbon parfema dobili su ljetnu laganiju inačicu koju mogu bezbrižno nositi cijelo ljeto.

Viktor & Rolf Bonbon Spring Summer

Novi Amor Amor nadmašio je sva očekivanja. Cacharel Amor Amor L'Eau Flamingo je istočnjački cvjetni miris koji je rođen u notama magnolije, jasmina, jantara, pšenice i grejpa. Ova atraktivna kombinacija je vesla i topla baš kao i ljetni dani.

Cacharel Amor Amor L'Eau Flamingo

Već poznata bočica Givenchy parfema ovaj put je udomila slatki miris Live Irrésistible Délicieuse. Osnovne note Givenchy parfema su trešnja, francuski kruh, karamela, vanilija i gorski badem. Uvjereni smo da mu nećete moći odoljeti kao što nismo ni mi.

Givenchy Live Irrésistible Délicieuse