4 mita kojima (ne)svjesno štetimo svojoj koži

| Beauty |

Pratimo li trend unazad nekoliko godina, primijetit ćemo da manualno čišćenje lica, koje svaki dan radimo, vrlo površno. Naime, koliko god se mi trudili ukloniti sve tragove šminke, nečistoće i ulja iz kože, rezultat nikada nije temeljit. Unatoč našem trudu, koža je nečista i ne diše i rezultati nisu nimalo besprijekorni.

Fore Luna

4 mita kojima (ne)svjesno štetimo svojoj koži

MIT #1: Mehaničko čišćenje dovodi do širenja pora i pojačanog lučenja sebuma na licu.

ISTINA: Mehaničko čišćenje dublje i učinkovitije čisti pore lica uklanjajući sve nečistoće. Ručno uklanjanje mitesera može dovesti do proširenja ili začepljena pora, jer djeluju agresivno na kožu.

MIT #2: Masaža lica dovodi do rastezanja kože i njenog brzog starenja.

ISTINA: Efekt je potpuno suprotan – masaža lica djeluje kao lifting, zateže kožu, poboljšava cirkulaciju i sprečava pojavu sitnih bora, a koža postaje vidno elastičnija.

MIT #3: Dobar piling je samo onaj koji je grub prema koži jer temeljito uklanja odumrle stanice s kože.

ISTINA: Svaki piling treba primjenjivati prema potrebama vaše kože i poštovati savjete za upotrebu. Unatoč mišljenjima i nježan piling može postići izvanredne rezultate, a možete ga koristiti i više od jednom tjedno.

MIT #4: Kreme se nanose u debelom sloju, a višak se upija papirnatim maramicama.

ISTINA: Koža upija onoliko kreme koliko joj je potrebno i upravo je zato nanošenje debelog sloja nepotrebno. Puno je važnije pravilno umasirati kremu u kožu nego ju samo nanijeti na kožu u debelom sloju.                                        

Foreo Luna

Dugo se mislilo da korištenje uređaja u kućnoj njezi kože nije nimalo dobra opcija za svaki dan. Upravo zbog toga se Foreo Institut okrenuo istraživanju uređaja koji će istovremeno razbiti sve mitove i aktivno ukloniti odumrle stanice kože, višak nečistoće, ulja i ostatke šminke. Danas razbijamo zablude koje se vežu uz mitove kada je njega kože u pitanju.

Vodeći se upravo ovim, najčešćim mitovima, stručnjaci s Foreo Instituta počeli su istraživati kako pravilno njegovati kožu. Foreo ne provodi evoluciju, već revoluciju i upravo zbog toga prilikom stvaranja svojih uređaja kreće ispočetka. Luna, revolucionarni uređaj za čišćenje lica radi na principu T-Soničnih (transdermalnih) pulsacija, njih čak 8 000 u minuti. Zahvaljujući nježnom, neabrazivnom medicinskom silikonu, uređaj je izrazito nježan za kožu, a istovremeno vrlo učinkovit. Što razlikuje Luna uređaj za čišćenje lica od ostalih uređaja? T-Sonične pulsacije svojim nježnim dodirnim točkama vertikalno djeluju na kožu prodirući u svaku poru i čiste ju dubinski. Poboljšavaju apsorpciju proizvoda u kožu, a Anti-age može umasirati kremu ili serum u lice.

Foreo Luna

Foreo Luna uređaj za njegu i čišćenje lica dvostruko brine o vašoj koži u puno manje vremena. U samo 2 minute dnevno, vaša koža će biti osjetno blistavija, zdravija i čišća. Vrijeme je da promijenite svoju rutinu čišćenja lica. Luna je prvi jedinstveni uređaj koji će očistiti vaše lice i ukloniti sve sitne bore i linije s lica. Dostupna u 3 modela predviđenih različitim tipovima kože i s 8 brzina, Luna daje rezultate već nakon 14 dana korištenja. Njena Anti-age strana uklonit će linije i sitne bore s lica. A svakodnevno masiranje kože transdermalnih pulsacijama rezultirat će vidno elastičnijom, zdravijom i blistavijom kožom.

Luna mini dubinski čišti mladenačku kožu koja je sa svojom 3-zonskom glavom je namijenjena svim tipovima kože. Silikonske dodirne točke nježno, ali učinkovito prodiru u kožu te dubinski čiste pore od nečistoća, ulja i ostatka šminke, a zahvaljujući T-Soničnim pulsacijama vertikalno djeluje na kožu. Luna mini dostupna je u 5 boja i 2 brzine koje su prilagođene mladenačkoj koži.

Foreo Luna

Luna for man prvi je pre-shaving uređaj na svijetu. Dizajniran posebno za mušku deblju i grublju kožu, osigurava glatko i ugodno brijanje nakon samo 1 minute korištenja uređaja. Najveći problem muškaraca su urastanje dlaka nakon brijanja, osjetljiva koža, crvenilo i iritacija. Luna for man T-Soničnim vertikalnim pulsacijama omogućuje nježno i precizno te glatko brijanje. Brada postaje osjetno mekanija, a brijanje ugodnije, bez iritacija ili oštećenja kože. Luna označava radikalan iskorak u muškoj rutini njege kože.

Ovi odlični Foreo uređaji dostupni su u odabranim Douglas parfumerijama u Zarebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Dubrovniku. Njihova cijena je 1289 kuna za Luna i Luna for man uređaj, dok je Luna mini nešto jeftinija i njena cijena je 930 kn.