4 glavna trenda u manikuri za 2018. godinu

| Beauty |

Instagram / @opi_products

2018. godina donosi nam zanimljive nove trendove u manikuri. Donosimo vam 5 glavnih trendova i sve što o njima trebate znati kako bi i vaši nokti spremno ušli u 2018. godinu.

1. Glitter
Metalik, kristalni ili šljokičasti. Ovaj trend već nam je stigao kada je riječ o odjeći, obući i modnim dodatcima, a u 2018. godini bit će apsolutni hit i na noktima. Što blještavije to bolje. Iako su blještavi nokti hit svakog Božića i Nove godine, ovu sezonu ostat će s nama kroz sve mjesece.

Instagram / @heyfelfelxx

2. Ogledalo ogledalce
Srebrni, zlatni ili bakreni. Nokti s ogledalnim efektom odnosno chrome nails bit će pravi hit i to u svim nijansama. Za razliku od glitter noktiju, chrome nokti ne sjaje zbog umetnutih čestica, već funkcioniraju na principu ogledala uz pomoć praha s kojim se postiže gotovo holografski učinak.

Instagram / @chromenails_

3. Ružičasta za sve milenijalce
Da, i nas je razveselio ovaj trend. Ružičasta će biti apsolutni hit u 2018. godini i to u nijansi millennial pink. Pitate se koja je to nijansa? Millennial pink je i službeno ušla u spektar boja, a riječ je o nježnoj pastelnoj ružičastoj boji.

Instagram / @sally_hansen

4. Bordo
Za sve koji su klasičari u duši i nisu skloni eksperimentiranju, savjetujemo da si pribave bordo lak za nokte, jer je ova boja jedna od hit boja za 2018. godinu. Tamniji i topliji lak za nokte od onog tipičnog crvenog, djeluje elegantno i odgovara svakoj prilici. 

Instagram / @sally_hansen