Beauty savjeti za ultimativno najbolji selfie

| Beauty |

4 beauty savjeta za ultimativno najbolji selfie
4 beauty savjeta za ultimativno najbolji selfie

 S obzirom na to da društveni mediji preuzimaju (i naš) svijet, postoji samo jedna stvar koju možemo učiniti, a to je - prepustiti mu se. Ovaj nagli porast broja društvenih mreža kojima se služimo donosi u naše živote jedan novi set prioriteta, a savršen selfie prilično je visoko na toj listi. Ovjekovječiti ultimativno, savršen selfie nije uvijek lako i najčešće nam treba i nekoliko desetaka pokušaja.

Ako ste se prepoznali u situaciji, onda će vam naših 4 beauty savjeta itekako pomoći - jer su upravo ovo naše male tajne savršenog selfija. I pale svaki put!

ZABORAVITE NA FLASH I UVIJEK POTRAŽITE PRIRODNO OSVJETLJENJE

Postoji razlog zašto se blogerice UVIJEK fotografiraju i snimaju na prirodnom svijetlu. Flash kamere će stvoriti onaj blago bijeli efekt na vašoj koži i istaknuti nepravilnosti koje se uživo niti ne primijete. Dobro prirodno svijetlo će omekšati kožu i stvoriti prekrasan "glow" na licu. Također, boje će se bolje istaknuti.

ISKORISTITE SVU MOĆ HIGHLIGHTERA

Highlighter dodaje prekrasan sjaj koži, a kada ga pravilno nanesete na fotografijama će ispasti nevjerojatno lijepo. Ključ je u tome da za fotografije uvijek trebate dodati malo više nego što biste to učinili za svakodnevni look.

MAC Highlight puderi
MAC Highlight puderi

ZA BJELIJE ZUBE, BIRAJTE RUŽEVE HLADNOG PODTONA

Nijanse ruževa s plavim podtonovima dodati će prekrasan efekt bjelijih zubi. Oni ruževi s breskvastim i smeđim tonovima ističu žutilo na zubima i takvi će izgledati i na fotografijama. 

MAC Lipstick u nijansi "Ruby Woo"
MAC Lipstick u nijansi "Ruby Woo"

U OVOM SLUČAJU, MANJE NIJE VIŠE

Kamera može biti oštra i pokazati svaki pa i najmanji detalj na vašoj koži, uključujući i one loše. Kad god znate da ćete se puno slikati, obavezno koristite puder koji pruža ekstra prikrivanje i dugotrajnost.

MUFE ULTRA HD TEKUĆI PUDER 319,00 kn
MUFE ULTRA HD TEKUĆI PUDER 319,00 kn