4 anti age koraka koja trebaju biti dio vaše beauty rutine

| Beauty |

Nakon dugog radnog dana i cjelodnevnog makeupa često jedino o čemu razmišljamo je kako se što prije ušuškati u krevet.

No, posljednja stvar koju bismo trebali učiniti u tom trenutku je preskočiti beauty rutinu.

Koliko god korake u rutini htjeli svesti na minimum, žrtvovanje svoje kože zbog uštede vremena ne pomaže dugotrajno. Budite sigurni da ne podcjenjujete važne korake njege kože, čak i ako to znači dodatnih trideset sekundi u vašoj beauty rutini.

U nastavku vam donosimo 4 ključna anti age koraka.

Čišćenje lica

Operite lice blagim sredstvom za čišćenje noću kako biste uklonili nečistoću i makeup, a po želji osvježite lice s istim sredstvom ujutru.

Serum

Za obranu od štetnih UV zračenja ujutro nanesite antioksidansni serum s vitaminom C. Samo nekoliko kapi proizvoda hidrirat će vaše lice i pomoći u anti-age procesu.

Zaštitni faktor

Nikad nije kasno za početak zaštite kože, čak i ako možda imate neki vid posljedica od pretjeranog izlaganja suncu. Popunite svoj dnevni serum kremom velikog postotka SPF. Zapamtite, ključno je nanositi kremu za sunčanje svakog dana, a ne samo kada je vani sunčano.

Krema za lice

Kada je u pitanju hidratantna krema, potražite kremu za lice s ceramidima jer su odlični u borbi protiv linija na licu. Te masne kiseline jačaju kožnu barijeru i uklanjaju suhoću ili iritaciju.