3D lipo - efekt liposukcije bez operacije

| Beauty |

3D lipo tretman za mršavljenje, gubljenje celulita i zaglađivanje kože u studiju Adam&Eva Petrinjska
3D lipo tretman

Iako su neke žene blagoslovljene činjenicom da  genetski nemaju celulit, postoje i one koje unatoč mršavosti imaju ružnu narančinu koru na nogama i stražnjici. Svi smo svakodnevno bombardirani raznim tretmanima, kremama i teorijama kako se riješiti ovog neprijatelja žena no već nam se polako čini kako ništa ne djeluje i lagano odustajemo od svega, pogotovo zato jer ništa ne djeluje bez dodatne tjelovježbe. E pa sada vam donosimo nešto revolucionarno što zaista i to provjereno djeluje bez ikakve muke. 3D lipo je najkraće rečeno liposukcija bez same operacije. Ima li ičeg boljeg? Većina nas želi biti mršavija nego je no ipak nije toliko odlučna da se odluči na tako drastičnu mjeru kao što je operacija koja podrazumijeva i narkozu, moguće operativne komplikacije i postoperativni oporavak. Kada sve to nabrojimo nekako nam se čini bolje biti debeo i s celulitom. No onda smo se zapitali kako to da se svjetske zvijezde celulita rješavaju u samo nekoliko tjedana i odlučili smo pronaći odgovor. A odgovor je već spomenut tretman 3D lipo koji se smatra najnaprednijom tehnologijom u industriji uljepšavanja. U Zagrebu ćete ovaj aparat koji koriste mnoge svjetske zvijezde pronaći u Beauty studiju Manuela Picard (ex.  Adam&Eva) u Petrinjskoj ulici 59 čija vlasnica Manuela Picard, koja je svoj zanat i školovanje kroz 11 godina stekla u Londonu, prati najnovije trendove u svijetu ljepote i dovodi ih u Hrvatsku.

3D lipo je trodimenzionalna alternativa liposukciji i ciljani pristup za rješavanje masnih naslaga i oblikovanje tijela te jedan od najnaprednijih tretmana u borbi protiv celulita, neželjenih masnih naslaga i zatezanja kože. Sastoji se od kavitacije, radio frekvencije, kriolipolize i dermorolera (limfne drenaže) u jednom. Za one koji se pitaju po čemu je ovaj tretman drugačiji od drugih koji su dostupni na tržištu imamo i to objašnjenje. Naime, mnogi manje napredni aparati na tržištu koriste diodni laser za uklanjanje masnoća i iako je dokazano da se tim načinom zaista mogu ukloniti masne stanice, uz sami tretman potrebna je i tjelovježba srednjeg intenziteta kako bi se kod klijenta pokrenuo metabolizam u svrhu izlučivanja masnih stanica iz organizma.

3D lipo tretman za mršavljenje, gubljenje celulita i zaglađivanje kože u studiju Adam&Eva Petrinjska
3D lipo tretman

3D Lipo ujedinjuje tehnologije nove generacije u ultrazvučnu kavitaciju, koja je prepoznata kao jedna od najučinkovitijih metoda za redukciju celulita i lokaliziranih masnoća te nakon tretmana nije potrebna tjelovježba kako bi se održali rezultati. Ultrazvučna kavitacija je tretman oblikovanja tijela bez anestezije i ožiljaka. Nije potrebno vrijeme oporavka i za razliku od liposukcije gotovo da i ne postoje rizici za njenu uporabu. Kavitacija se temelji na ultrazvuku niske frekvencije koji proizvodi snažan val pritiska na membranu masne stanice i pod čijim pritiskom masna stanica prelazi u tekuće stanje, a rezultat je prirodan način gubitka masnoće.

Nakon što je membrana masne stanice razbijena, masnoća se u obliku triglicerida ispušta u prostor između stanica gdje se kroz metabolizam razdvaja  na glicerol i slobodne masne kiseline. Glicerol, koji je topljiv u vodi, apsorbira se kroz cirkulaciju te služi kao energija kako bi se netopljive slobodne masne kiseline izlučile preko jetre kao masnoće iz hrane. Drugim riječima, svoje masnoće pomokrite.

3D lipo tretman za mršavljenje, gubljenje celulita i zaglađivanje kože u studiju Adam&Eva Petrinjska
3D lipo tretman

3D lipo osim što topi masnoću i zateže kožu jer mnogim ženama, uz višak masnoće, problem predstavljaju i nakupine celulita te koža bez elastina. Uz pomoć ovog aparata ne samo da se kavitacijom reduciraju neželjene masnoće i celulit već se radio frekvencijom ciljano učvršćuje koža. Naime, koža je konstantno izložena utjecajima iz okoliša, s godinama gubi na elastičnosti te vezivno tkivo počinje pucati. Posljedica svega su bore i ostali znakovi starenja .

Focus Fractional Radio frekvencija prodire u slojeve kože gdje zagrijava kožu do dubine gdje se nalaze vlakna kolagena. Toplina djeluje na način da odmah pokreće vlakna kolagena te istovremeno ubrzava metabolizam pa samim time i proizvodnju novog kolagena i elastina. Koncentracija kolagenskih vlakana i elastina se skladišti, te na taj način obnavlja slojeve kože stvarajući glađu i zdraviju kožu koja će izgledati mlađe i svježe.

3D lipo tretman za mršavljenje, gubljenje celulita i zaglađivanje kože u studiju Adam&Eva Petrinjska
3D lipo tretman

Dio 3D lipa je i kriolipoliza, a to znači hlađenje masnog tkiva na -6 stupnjeva. Kombinacijom jedinstvene tehnologije  elektrostimulacije i kriolipolize 20-40% masnih stanica odumire te se izlučuje kroz metabolizam prirodnim putem kroz nekoliko tjedana i mjeseci. Tretman se na pojedinoj zoni koristi jednom u 6 mjeseci, a posebno je učinkovit kod masnih naslaga i opuštene kože na trbuhu uslijed trudnoće, gubitka suvišnih kilograma i ostalih faktora.

Zadnji dio 3D lipa je i 3D dermoroler koji se preporuča nakon kavitacije kako bi se pokrenula drenaža limfe i na taj način ubrzao proces izmjene tvari u organizmu. Tehnologijom vakuma zaglađuje i učvršćuje kožu te daje vidljive rezultate u borbi protiv tvrdoglavih naslaga celulita.

Svi koji idu na more tek za nekoliko tjedana, imaju još dovoljno vremena zakazati svoj termin u Beauty studiju Manuela Picard (ex. Adam&Eva) jer su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana, a nakon samo šest tretmana rezultate možete vidjeti kao na reklami - prije i poslije! Sretno s masnim naslagama i vidimo se na plaži!