3D Lipo – apsolutni hit u uklanjanju celulita!

| Beauty |

3D Lipo tretman

Svjesni smo poražavajuće činjenice kako vrlo mali broj žena na svijetu može reći kako nema baš nikakvih problema s celulitom. Svaka žena se u jednom periodu svog života odlučila uhvatiti u koštac s nemilosrdnom narančinom korom, a danas nakon brojnih aparata i tretmana konačno imamo nešto što uistinu pomaže – 3D Lipo.

Beauty centar Adam & Eva u Petrinjskoj 59 u Zagrebu (http://www.adamieva.net/) jedno je od rijetkih mjesta u Hrvatskoj koji nudi ovu naprednu tehnologiju. 3D Kriolipoliza jedinstvena je i u tome što vakumom izolira dio masnog tkiva koji se obrađuje te hlađenje ne utječe na ostale dijelove tijela i organe, a učinkovito se gubi na obujmu sljedećih 4-8 tjedana. Nevjerojatni rezultati dokazani su na tvrdokornom celulitu i na trbuhu pogototvo nakon poroda. 3D lipo je jedan od najnaprednijih tretmana u borbi protiv celulita, neželjenih masnih naslaga i zatezanja kože.

Zašto 3D Lipo?

Mnogi manje napredni aparati na tržištu koriste diodni laser za uklanjanje masnoća. Iako je dokazano da se tim načinom zaista mogu ukloniti masne stanice, uz sami tretman potrebna je i tjelovježba srednjeg intenziteta kako bi se kod klijenta pokrenuo metabolizam u svrhu izlučivanja masnih stanica iz organizma. 3D Lipo ujedinjuje tehnologije nove generacije (kavitaciju, kriolipolizu, radio frekvenciju i limfnu drenažu), a ovaj britanski tretman prepoznat je kao jedna od najučinkovitijih metoda za redukciju celulita i lokaliziranih masnoća. Isto tako, nakon tretmana nije potrebna tjelovježba kako bi se održali rezultati.

3D Lipo tretman
3D Lipo tretman

Što je ultrazvučna kavitacija?

Kavitacija je tretman oblikovanja tijela bez anestezije i ožiljaka. Nije potrebno vrijeme oporavka i za razliku od liposukcije gotovo da i ne postoje rizici za njenu uporabu. Kavitacija se temelji na ultrazvuku niske frekvencije. Ultrazvuk proizvodi snažan val pritiska na membranu masne stanice.  Pod pritiskom masna stanica prelazi u tekuće stanje. Rezultat je prirodan način gubitka masnoće.

Što se događa s masnim stanicama u procesu?

Nakon što je membrana masne stanice razbijena, masnoća se u obliku triglicerida ispušta u prostor između stanica gdje se kroz metabolizam razdvaja  na glicerol i slobodne masne kiseline. Glicerol, koji je topljiv u vodi, apsorbira se kroz cirkulaciju te služi kao energija kako bi se netopljive slobodne masne kiseline izlučile preko jetre kao masnoće iz hrane.

Zatezanje kože radio frekvencijom

Za mnoge klijente, uz višak masnoće, problem predstavljaju i nakupine celulita te koža bez elastina.Uz pomoć 3D Lipo sustava ne samo da se kavitacijom reducirati neželjene masnoće i celulit već se radio frekvencijom ciljano učvršćuje koža.

Koža je konstantno izložena utjecajima iz okoliša, s godinama gubi na elastičnosti te vezivno tkivo počinje pucati. Posljedica svega su bore i ostali znakovi starenja. Focus Fractional Radio frekvencija prodire u slojeve kože gdje zagrijava kožu do dubine gdje se nalaze vlakna kolagena. Toplina djeluje na način da odmah pokreće vlakna kolagena te istovremeno ubrzava metabolizam pa samim time i proizvodnju novog kolagena i elastina. Koncentracija kolagenskih vlakana i elastina se skladišti, te na taj način obnavlja slojeve kože stvarajući glađu i zdraviju kožu koja će izgledati mlađe i svježe.

3D Lipo tretman
3D Lipo tretman

Kriolipoliza ili hlađenje masnog tkiva na -6 stupnjeva

Kombinacijom jedinstvene tehnologije  elektrostimulacije i kriolipolize 20-40% masnih stanica odumire te se izlučuje kroz metabolizam prirodnim putem kroz nekoliko tjedana i mjeseci. Tretman se na pojedinoj zoni koristi jednom u 6 mjeseci, a posebno je učinkovit kod masnih naslaga i opuštene kože na trbuhu usljed trudnoće, gubitka suvišnih kilograma i ostalih faktora.

3D Dermolorer

Završni tretman preporuča se nakon kavitacije kako bi se pokrenula drenaža limfe i na taj način ubrzao proces izmjene tvari u organizmu. Tehnologijom vakuma zaglađuje i učvršćuje kožu te daje vidljive rezultate u borbi protiv tvrdoglavih naslaga celulita.