3,2,1 – ravan trbuh!

| Beauty |

Mislim da smo svi barem jednom imali osjećaj da smo kao trudnica s napuhanim trbuhom čak i ako jedemo zdravo i treniramo. Razlog tome je višak vode i/ili nadutost. Osjećati se naduto, napuhano zna biti frustrirajuće pogotovo ako se spremamo na plažu ili želimo obući neku usku haljinu, crop top i slično. No, ne brinite – imamo rješenje za Vas. Prvenstveno savjetujemo da izbacite sokove pune šećera kao i da smanjite unos kave i pijete ju sa što manje šećera odnosno s prirodnim zaslađivaćima – medom, stevijom.


Internet i Instagram su prepuni različitih „detox“ čajeva i sličnih mješavina koje upravo imaju zadatak smanjiti ili ukloniti nadutost i pomoći Vam riješiti taj zadnji uporan dio trbuha. Mi Vam donosimo „homemade“ varijante ili vrlo povoljne varijante pa si izaberite neku po svom ukusu i kontinuirano ju pijte neko par dana i rezultati će biti vidljivi.

Vrijeme je za detoksikaciju (čišćenje) organizma!
Detoksikacija1) Detox voda – osim što je osvježavajuća i jako paše po ovim vrućinama, vrlo je jednostavna za napraviti, sastojke većinom imate i nisu skupi. Dakle, sve što vam treba je voda, limun, krastavac i listići mente koji trebaju odstajati preko noći u vodi.
2) Mlaka voda na tašte – ukoliko čim ustanete popijete mlake vode i pola sata ništa ne jedete Vaš organizam kao i metabolizam bi se trebali automatski probuditi i time početi sa svojim djelovanjem te je dokazana učinkovitost ove metode. Također, ukoliko mlakoj vodi dodate limun i đumbir utjecaj će biti još bolji.
3) Cimet – cimet je poznat po svojim detox svojstvima. Vaš metabolizam će Vam bit zahvalan ukoliko ga konzumirate uz kavu, bilo koje piće ili jelo.
4) Detox čaj – napokon smo pronašle takav čaj na hrvatskom tržištu po super cijeni i to u Mulleru a sastojci ovog super djelotvornog čaja su: kopriva, metvica, maslačak, breza i u sebi nema glutena.