3 zlatna pravila Adriane Lime

| Beauty |

ADRIANA.LIMA
Calzedonia

Adriana Lima ima 37 godina i zavidnu karijeru na kojoj aktivno radi već više od deset godina.

Ona je već na početku svoje karijere manekenke usvojila tri osnovna pravila za dobar izgled, a nedavno ih je odlučila podijeliti s fanovima.

Adriana redovno vježba jer smatra da nema jednostavnog rješenja za fit figuru. Ona svaki dan izdvoji barem 30 minuta kako bi trčala ili vozila bicikl, a kad god može odlazi u teretanu.

"Nekad se bavim boksom, to je veoma zabavan sport koji pomaže u zatezanju cijelog tijela. Ali savjetujem svima da pronađu nešto što im se sviđa i da se pokrenu", rekla je Lima.

Osim toga, svjesna je da je prehrana jako važna za dobar izgled te kaže kako ona svoj dan započinje napitkom koji potiče rad metabolizma, a u ovom slučaju je savjetovala napitak od avokada s malo meda i vode. Taj napitak joj podiže energiju i ubrzava njen metabolizam.

Hidratacija je neophodna za zdravu i vitku figuru, a Adriana savjetuje da povećate unos vode u organizam. Osim što je dobra za kožu, voda smanjuje napade gladi. Nabavite flašicu u kojoj ćete uvijek imati vode, a u posudici uvijek nosite svježe voće. 

Calzedonia Swimwear 2016
Calzedonia