3 savršeno kvalitetna ruža s cijenom do 30 kuna

| Beauty |

3 savršeno kvalitetna ruža s cijenom do 30 kuna
Vjerovali ili ne, ovi prekrasni ruževi koštaju samo 11 kuna...

Kvalitetan ruž s cijenom od 30 kuna ili čak manje? Znamo da zvuči nevjerojatno, no morat ćete nam vjerovati na riječ. Svi navedeni ruževi su isprobani i korišteni u više situacija i uvjeta, i dalje stojimo iza toga da su u omjeru cijene i kvalitete naprosto savršeni! Saznajte sve o njima u nastavku, a otkrit ćemo vam i neke od njihovih najboljih nijansi. 

1) WET'N'WILD - MEGA LAST LIPSTICK

3 savršeno kvalitetna ruža s cijenom do 30 kuna
Wet'n'Wild: Stoplight Red, Think Pink i Sugar Plum Fairy


Ovaj brend je već dugo poznat izvan granica Hrvatske, s bogatim i raznovrsnim asortimanom šminke, no mi ga još uvijek tek istražujemo. Vjerovali ili ne, Wet'n'Wild ima fantastične mat ruževe! Osim što koštaju samo 23 kune, oni nemaju baš nikakav sjaj, gusto se nanose i ostaju dugo na usnama. Pri prvom nanošenju djeluju kruto i puderasto, ali već nakon nekoliko nanošenja postaju gusto kremasti. Usne ne isušuju, iako imaju specifičan mat osjećaj koji vam možda neće odgovarati. Jedini minus je pakiranje od jeftine plastike koje vrlo lako pukne, a kako se ruž do kraja ne može "spremiti", prije ili kasnije ćete ga djelomično okrhnuti jer je ponekad nemoguće spremiti ga bez dodirivanja plastičnim poklopcem. U Hrvatskoj se nudi samo 12-ak nijansi ruževa, iako je vani paleta boja neusporedivo veća, a možete ih nabaviti u probranim DM prodavaonicama.

2) MUA - MATTE LIPSTICK

3 savršeno kvalitetna ruža s cijenom do 30 kuna
MUA: Lilac Belle, Scarlet Siren i Peachy Keen


Za početak, ovaj fantastičan mat ruž košta samo 11 kuna! MUA je britanski brend koji se, nažalost, ne prodaje u Hrvatskoj, ali dostavljaju u Hrvatsku pa svakako sugeriramo da pogledate i ostale proizvode koje nude jer imaju odličnih komada. Matte Lipstick dolazi u 7 vrlo različitih nijansi, iznimno je pigmentiran, i kao kod Wet'n'Wilda ima jedan tvrđi, a zatim iznimno gust i kremast osjećaj na usnama. Boja je na usnama ista poput one kada gledate sam proizvod, i izvrsno stoji i uz konzumiranje pića i hrane. Sugeriramo da ga ne nanesete previše odjednom jer ćete imati pretjerano gust osjećaj na usnama, a i s manjim nanosom bit će jednako izražajan. Dodatan bonus je činjenica da u poklopcu ima i skriveno mini sjajilo. Jedina mana je što ga morate naručivati i plaćati poštarinu, no ako ga naručite, nećete požaliti.

3) BEAUTY UK - BEAUTY UK LIPSTICK

3 savršeno kvalitetna ruža s cijenom do 30 kuna
Beauty UK: Plumalicious, In The Buff i Snob


Beauty UK je poput Wet'n'Wilda relativno novi brend u Hrvatskoj i ima podjednako kvalitetnih, koliko i nekvalitetnih proizvoda. Izdvojili bi njihov ruž koji cijenom od cca 27 kuna pruža vrlo zadovoljavajuć rezultat. U Hrvatskoj (i to samo u Kozmu) možete kupiti oko 12 nijansi, iako ih inače ima i puno više, a kao i MUA Matte Lipstick, kriju kutijicu sa sjajilom, koje je slabije pigmentirano od ruža. Neki ruževi iz ove linije su mat, a neki imaju sjajni finiš, no oboje su poprilično pigmentirani. Ovisno o tome kakvi su, više će se ili manje razlijevati s usana, ali to ćete uspješno spriječiti nanošenjem olovke za usne i obrubljivanjem korektorom ili matiranjem s matirajućim puderom. Za kraj, naveli bismo jedan minus koji nužno to i ne mora biti - na prvo nanošenje na usne osjećat ćete okus peperminta, koji s vremenom nestaje s usana, ali bi ga ipak djevojke osjetljive na mirise mogle izbjegavati.