3 razloga da zaustavite rigoroznu dijetu!

| Beauty |

Dijeta
Dijeta

Moderne hit brze dijete su pune praznih obećanja. Obećavaju Vam pet izgubljenih kilograma u samo tri dana, sedam u tjedan dana i sl., a nekoliko tjedana kasnije nosit ćete opet istu težinu plus dodatnih par... Zašto je tome tako? Razlog je jednostavan. Šokantno stroga, restriktivna i drastična dijeta će spriječiti vaš daljnji napredak mršavljenja poslije držanja dijete i sve ćete opet vratiti! Garantirano! Zašto???

  1. Skidanje kila je MARATON, a ne sprint! Rim nije izgrađen u jednom danu... Tako je i kod kila. Dobra vijest je da uz mnogo vježbe i zdrave prehrane možete izgubiti težinu i biti na pravom putu da zadržite vitku liniju zauvijek, ali recept je jednostavan - polako!
  2. Vaše tijelo treba URAVNOTEŽENU PREHRANU! Sve kolačiće? Sve ugljikohidrate? Ne. Previše bilo čega nije dobro, ali naše tijelo treba uravnoteženu prehranu kako bi preživjeli i funkcionirali sa svojim najvećim potencijalom. Lišenje sebe pojedinih skupina hrane može na prvu izgledati kao uspješno mršavljenje, ali to jednostavno nije održivo na duge staze. Sve se vrati još u gorem obliku!
  3. Vi zaslužujete OPUŠTANJE, a ne stres! Teški i brzi plan skidanja kilograma dovodi do nepotrebnog stresa i pritiska i ostavlja svoj danak na nama i psihički i fizički. Divlja ograničenja ne služe našem tijelu, a ne pomažu ni našoj glavi! I zato priuštite si odmor, pauzu, opuštanje! Sada i uvijek i zauvjek, jer Vi to zaslužujete! Jedan je život! Puno je gore ne znati se i ne moći se opustiti i uživati u životu, nego biti malo popunjeniji...