3 pudera koji su dostupna zamjena skupima

| Beauty |

Instagram/ @beautyblender

Ujednačen ten i blistava koža su svakodnevno na wish listi.

Tekući puder uz pravilno nanošenje na temeljno očišćenu i hidratiziranu kožu će dati licu efekt svježine i odmoran izgled. Istražili smo koji se puderi iz drogerijskog ranga najbolje ponašaju na koži poput puno skupljih varijanti.

Bourjois Healthy Mix
Bourjois Healthy Mix je puder pristupačne cijene koji ne izaziva negativne reakcije na koži, prekriva crvenilo i hiperpigmentaciju i ožiljke od akni – sve one sitnice koje narušavaju ljepotu tena i vašeg lica. Sigurno ste do sada čule da voćni kokteli imaju pozitivan utjecaj na izgled i zdravlje kože. Uz Bourjois Healthy Mix tekući puder u make up rutini, osim prekrivanja nesavršenosti, osigurat ćete koži neophodne nutrijente za pravilnu funkciju, uz blistavost i energiju zahvaljujući kompleksu vitamina C, E i B5. 

L’Oreal True Match
Starija verzija popularnog L’Oreal True Match pudera bila je guste teksture što ga je činilo prilično teškim na licu. Nova formula koja je dostupna na našem tržištu izrazito je lakše teksture uz dosta njegujućih sastojaka poput vitamina B5 i E, glikola i glicerina. Iako proizvođač tvrdi da puder hidratizira kožu i do 24 sata, svakako koristite hidratantnu kremu, serum ili primer kako se proizvod ne bi skupljao u porama i finim linijama oko usana i na čelu. Ovaj puder ima srednju moć prekrivanja, ali se lako nadograđuje. 

Max Factor Color Adapt
Ženama  je uvijek  problem pronaći odgovarajuću boju tekućeg pudera za lice. Paleta dostupnih nijansi često na svjetlu može zbuniti i one s toplim tonom, pa dolazi do pogrešaka u odabiru odgovarajuće nijanse. Rješenje je puder koji se prilagođava boji vašeg tena. Max Factor Color Adapt „radi“ na temelju pigmenata koji se u dodiru s kožom transformiraju u boju najpribližniju tonu i podtonu vašeg tena. Puder je lagane teksture, jednostavno se blenda i ima mat završnicu, a ima blagu moć prekrivanja.