3 pravila konturiranja za žene okruglog lica

| Beauty |

 
3 pravila konturiranja za žene okruglog lica
3 pravila konturiranja za žene okruglog lica

Cijela poanta konturiranja je osjenčati, smanjiti i skulpturirati lice - te na taj način stvoriti i naglasiti jagodice tamo gdje ih nema! Jedini problem je to što konturiranje okruglog lica ipak zahtjeva nešto drugačiju tehniku, jer metoda uvlačenja obraza u ovom slučaju nije dovoljna.

U nastavku pročitajte 3 pravila konturiranja koje bi sve žene okruglog lica trebale znati! 

1. "DUCK-FACE" OSMIJEH - Ako imate okruglo lice, uvlačenje obraza neće vam baš stvoriti definiciju kao vodič za konturiranje. Umjesto toga napravite poznati "duck-face" te u ogledalu pogledajte točnu poziciju jagodica. Točno ćete vidjeti što treba biti konturirano sjenama, a što naglašeno highlighterom.  

2. PRVO NANESITE HIGHLIGHTER - S vizijom vaših savršeno konturiranih obraza u mislima, vrlo vjerojatno odmah posežete za svojim najdražim proizvodima za konturiranje. Krivo! Prvo nanesite highlighter na vrhove vaših jagodica, preko nosa i na vrh gornje usne - a zatim krenite sa sjenčanjem. Jednom kada nanesete highlighter točno ćete vidjeti gdje je potrebno stvoriti dubinu na vašem licu. 

Naši najdraži proizvodi za konturiranje!
Naši najdraži proizvodi za konturiranje!

3. PRESKOČITE ČELO, BRADU I NOS -  Za djevojke okruglog lica preporučuje se sjenčanje i konturiranje jagodica, a ako baš želite konturirati čelo i bradu činite to samo navečer. Kompletno konturirano lice na danjem svijetlu nikad ne izgleda tako lijepo, bez obzira na vaše ubojite tehnike šminkanja!