3 odlična laka za kosu koja morate probati ODMAH

| Beauty |

3 odlična laka za kosu koja morate probati ODMAH
3 odlična laka za kosu koja morate probati ODMAH

Kao i većina beauty proizvoda, lak za kosu je u posljednjih nekoliko godina nevjerojatno napredovao. Ako je prošlo dosta vremena od kad ste ga zadnji put koristili, možete se pozdraviti s onim osjećajem krute, zalijepljene kose koji asocirate uz lak te upoznati sasvim nove formule dostupne kod vaših omiljenih beauty brendova.

Od ekstra čvrstih, pa sve do brzo sušećih i jedva vidljivih sprejeva koji mirišu nevjerojatno dobro - lak za kosu je ponovno IN! U nastavku otkrijte 3 odlična nova laka za kosu koja ODMAH morate isprobati.

1. Pantene Air Spray 

Pantene Pro je stvorio revoluciju u stylingu kose. Ovaj novi lak za kosu bez alkohola (do sad ova dva pojma nisu mogla jedan bez drugog) lagan je, prozračan, raščešljiv i ostavlja kosu svileno glatkom. Možete ga nanositi koliko vas je volja - kosa nikad neće izgledati ljepljivo ili kruto!

Pantene Air Spray
Pantene Air Spray

2. L'Oréal Professionnel Infinium Extreme

Savršen za ekstremno učvršćivanje, drži kosu mekom, sjajnom i mirisnom (ozbiljno, miriše prekrasno!), L’Oreal Professionnel Infinium Extreme može se koristiti na mokroj ili suhoj kosi. Ovaj sprej je brzo sušeći i neće na kosi ostaviti nikakav neobičan osjećaj na dodir - dobitna formula za svakodnevnu upotrebu!

L'Oréal Professionnel Infinium Extreme
L'Oréal Professionnel Infinium Extreme

3. Kérastase Fix Fabulous

Ovaj lak za kosu toliko je lagan i prozračan da ćete zaboraviti da ste ga nanijeli. Formula se distribuira po cijeloj kosi nevjerojatnom lakoćom, a istovremeno omogućava čvrstoću kose koja neće izgledati ljepljivo ni kruto.  

Kérastase Fix Fabulous
Kérastase Fix Fabulous