3 nijanse sjenila koje će naglasiti smeđu boju očiju

| Beauty |

U naglašavanju smeđih očiju, sjenila mogu odigrati veliku ulogu.

Točnije, s pravim odabirom sjena možete naglasiti prirodan izgled i nijansu očiju. S obzirom na to da su vaše oči tamnije, tople nijanse ih više naglašavaju, nego primjerice crni tonovi koji često izgledaju preoštro uz smeđe oči.

Dakako, ove tehnike su apsolutno otvorene za vaše eksperimentiranje s intenzitetom šminkanja, sve dok se koristite glavnim smjernicama, nijansama i savjetima koji će vam pomoći da naglasite svoje oči na pravi način.

Ako ste vlasnica smeđih očiju, u nastavku vam donosi 3 nijanse koje će istaknuti vaše oči.

Zlatne nijanse

Zlatne nijanse pristaju gotovo svim bojama očiju, no posebno lijepo pristaju upravo smeđim očima. Svojim sjajnim izgledom učinit će vaše oči vizualno većima i otvorenijima, a vaš pogled neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Tople nijanse

Boje u toplim nijansama savršene su za duboke smeđe oči. Nijanse poput tople narančaste, brončane ili crvene s daškom zlatne posebno će se istaknuti na vašim kapcima, a vašim očima dati dubok i zavodljiv pogled.

Plave nijanse

Za one odvažnije vlasnice smeđih očiju, plave nijanse savršen su izbor. Iako po mnogo čemu različite, ove dvije boje divno će istaknuti jedna drugu i dati vam posebno glamurozan izgled. Isprobajte smokey eye make up u plavim nijansama i nećete biti razočarani.