3 najbolje kreme sa zaštitnim faktorom koje možete kupiti u Hrvatskoj

| Beauty |

Krema sa zaštitnim faktorom

Iako su sunčeve zrake izvor vitamina d koliko su zdrave za našu kožu jednako toliko su i štetne. Kao što većina zna, štetne uv zrake su toliko opasne da mogu prouzročiti dobivanje karcinoma kože. No postoji cijeli niz loših efekata koje pretjerano i nezaštićeno izlaganje sunčevim zrakama mogu ostaviti na našoj koži.
Kako bi naša koža ostala zdrava, lijepa i njegovana te kako bi izbjegli dehidriranu kožu te bore potrebno je koristiti kremu sa zaštitnim faktorom baš svaki dan u godini. Gotovo svi dermatolozi te beauty stručnjaci slažu se kako je krema sa zaštitnim faktorom apsolutni must have u svakodnevnoj skin care rutini neovisno o tome koje je godišnje doma i je li vani sija sunce ili pada kiša.
Budući da je krema sa zaštitnim faktorom prijeko potrebna u svakodnevnoj skin care rutini, mi smo vam odlučili predstaviti 3 najbolje kreme sa zaštitnim faktorom, koje će vas zaštiti od štetnog uv zračenja te čija je struktura dovoljno lagana da neće izazvati nikakve reakcije na vašoj koži, a koje se trenutno prodaju u Hrvatskoj.
1. La Roche-Posay - Anthelios XL Ultra Light Shaka Fluid SPF 50+
Mnoge žene upravo ovu kremu sa zaštitnim smatraju savršenom. Krema sa zaštitnim faktorom 50+ koja pruža širok spektar zaštite štiti kožu od UVA i UVB zraka i sprečava oštećenja uzrokovana infracrvenim A zrakama i zagađenjem. Otporna je na vodu, a tekstura joj je vrlo lagana.

La Roche-Posay - Anthelios XL Ultra Light Shaka Fluid SPF 50+


2. Skintegra - Solar I
Ova krema sa zaštitnim faktorom 30+ još je jedan u nizu proizvoda hrvatskog brenda Skintegra koji nas je oduševio. Hidratantni dnevni fluid za zaštitu od širokog spektra sunčevog zračenja UVA i UVB namijenjen je svim tipovima kože, uključujući i one s problematičnom i osjetljivom kožom, ali je prikladan i za kožu sklonu reaktivnosti.

Skintegra - Solar I


3. Dermalogica Invisible Physical Defense
Krema sa zaštitnim faktorom 30+ genijalna je jer ne ostavlja bijele tragove na koži, ali svejedno pruža odličnu zaštitu. Pruža zaštitu od UVA i UVB. Ovaj proizvod je inovativan i genijalan u istu ruku zato što štiti i od plavog svjetla zaslona, koje je također štetno za kožu i na njoj ostavlja tragove.

Dermalogica Invisible Physical Defense