3 najbolja drogerijska bronzera po jako pristupačnim cijenama

| Beauty |

 

Instagram/ @anajohnson

Poznati beauty blogeri, vlogeri i vizažisti ne mogu se dogovoriti oko toga je li konturiranje IN ili totalno OUT, no nitko ne može osporiti da malo bronzera na svačijem licu izgleda savršeno.

Kada razmišljate o savršenom bronzeru, možda ćete prvo pomisliti na brendove poput MAC-a, NARS-a ili Armanija, no njihove cijene nisu prikladne za svačiji džep. Prave zaljubljenice u makeup će štedjeti za jedan ovakav proizvod, no ako tražite jednostavno i brzo rješenje, najbolje je izabrati jedan od tzv. "drogerijskih" brendova koji često znaju biti dobra zamjena za razvikane brendove.

U nastavku vam donosimo najbolje bronzere po pristupačnim cijenama koje možete kupiti u domaćim drogerijama.

10 najboljih bronzera do 80 kuna
NYX

NYX Cosmetics Matte Body Bronzer u boji Light, Cijena: 65 kn
Ovaj matirani bronzer možete nositi na cijelome tijelu. Ima suptilan sjaj i vrlo prirodnu boju pa će dobro poslužiti za konturiranje.

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Rimmel

Rimmel Natural Bronzer u boji Sun Bronze, Cijena: 40 kn
Rimmelova šminka je dobro poznata u Hrvatskoj, a njihove cijene su savršene s obzirom na naš standard. Njihov Natural Bronzer ima podijeljene kritike, no kako ga možete koristiti po cijelom tijelu, idealan je za konturiranje ključnih kostiju i grudi.

10 najboljih bronzera do 80 kuna
Essence

Essence Sun Club Matt Bronzing Powder u boji Blondes, Cijena: 36 kn
Ovaj Essenceov bronzer je najpristupačniji bronzer koji smo pronašli na tržištu. Prednost je i što dolazi u 3 nijanse koje birate po tonu kose. Sve nijanse su tople i izvrsno se nose u sva godišnja doba.