3 beauty trenda koja će zavladati 2018. godinom

| Beauty |

Iako još uvijek ne možemo predvidjeti budućnost u punom smislu, ipak možemo predvidjeti neke od trendova koji nas očekuju u skoroj budućnosti. Vrijeme je da se pripremite za ova 3 beauty trenda koja će zavladati 2018. godinom.

Na našu sreću, sva 3 trenda jednostavna su za postići, a sve što će vam trebati je malo nove kozmetike i puno novih druženja i mjesta za dnevni i noćni izlazak.

1. Sjajno lice
Da, svi godinama muku mučimo sa sjajnim licem i svakodnevno se borimo kako bi se zamatirali. 2018. godina donosi promjenu na tom polju. Mat puderi su out! Iluminatori i highlighteri postat će nam omiljeni make-up proizvodi. Svjež i sexy sjaj bit će broj 1 na beauty ljestvici.

Instagram / @kaiagerber

2. Svjetlucave obrve
Još jedan sjajan i svjetlucavi trend koji nas očekuje. Nakon što smo iscrtavali i tetovirali svoje obrve, u 2018. godini naglašavat ćemo ih sa svjetlucavim metalik proizvodima. Ovaj trend svakako je nosiv ako ostatak šminke svedete na minimum.

Instgaram / @galeriesdelacapitale

3. Pune usne
Ne, nema potrebe da se naručujete kod plastičnog kirurga. Izmjenjivanje tijela putem noža i injekcija je out. Pune usne možete dobiti uz pomoć korektora i posebnih proizvoda te pravilnog nanošenja ruža za usne. 

Instagram / @romeestrijd