3 beauty pomagala koja će vam promijeniti svakodnevicu

| Beauty |

Vjerojatno niste ni znali da postoje, a uz 3 beauty pomagala koja vam donosimo riješit ćete se mrskog dijela beauty rutine

StylPro uređaj spasit će vas od zadatka koji rijetko tko voli, mukotrpnog i dugotrajnog pranja kistova za šminkanje. Znamo koliko je važno redovito i temeljito pranje kistova, a isto tako znamo koliko nam je mrsko to isto i napraviti. Uređaji za pranje kistova osim što peru i dezinficiraju kistove, a također ih i suše. Vaše će kistove osušiti u 30 sekundi, a pogodan je za sve vrste četkica zbog svojih prilagodljivih nastavaka. Možete ga naručiti na službenoj StylTom stranici.

StylPro
Jedna on najpraktičnijih stvarčica koju bi svakako trebali imati je prsten ili ključić za istiskivanje kreme. Jednostavno ga pomaknite i proizvod će s lakoćom izaći. Više nikada se nećete morati mučiti s tubicama iz kojih je teško istisnuti proizvod do kraja, a samim time ćete i uštedjeti pošto većina nas odbaci tubicu prije nego li smo iskoristile sav proizvod upravo iz razloga jer ga ne možemo istisnuti do kraja. 

Joie 

praktično pomagalo dolazi u paketu od 3 komada u različitim bojama, a možete ga naručiti na službenoj stranici Joie.
Joie

Tijekom noći prljavština, bakterije, ulja, mrtve stanice kože i druge razno razne nakupine ostaju na jastučnici na kojoj spavamo. Sljedeću večer kad položimo lice na istu jastučnicu naša kože apsorbira svu tu prljavštinu natrag. Upravo iz tog razloga dermatolozi preporučuju mijenjanje jastučnice svaka dva do tri dana. Imajući to na umu, Skin Laundry osmislio je jastučnicu posebno impregniranu ionima srebra koji djeluju antibakterijski te rješavaju sve neugodnosti po ovom pitanju, a vašu kožu održava čistom. Praktičnu jastučnicu možete naručiti preko Liberty London stranice.

Skin Laundry