10 stvari koje niste znali o Nabilah Harron

| Beauty |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

 

Nabilah Harron je vizažistica čiji profil na Instagramu sigurno niste zaobišli, a nama je odlučila otkriti 10 nepoznatih stvari o sebi.

32-godišnja make up artistica i beauty kolumnistica Nabilah Harron je stigla u Zagreb iz dalekog Cape Towna prije 5 godina. Završila je grafički dizajn i ponosna je supruga i majka petogodišnjeg dječaka.

Na Instagramu trenutno ima nešto više od 10 tisuća pratitelja koji svakodnevno pronalaze inspiraciju u njenim beauty vještinama.

Nabilah nam je otkrila sve o svom dolasku u Zagreb, ljubavi prema modi i šminkanju, ali i ostale zanimljive činjenice o sebi.

Donosimo vam 10 stvari koje niste znali o Nabilah Harron:

  1. Obožava kuhati, a najdraže kuhinje su joj azijska, turska i talijanska
  2. Smatra da je astrologija jako zabavna i zanimljiva, a u horoskopu je škorpion
  3. Voli kreativne ljude od kojih može nešto naučiti, a ne podnosi lijene i negativne ljude te tračanje
  4. Osim hrvatskog i engleskog, priča Afrikaans, jezik koji se razvio od nizozemskog, a govori se samo na području Južnoafričke Republike i Namibije
  5. Umjetnost, šminkanje i trening su njezini načini opuštanja
  6. Ima turske gene jer joj je baka iz Turske, ali također ima i indonezijsku stranu obitelji
  7. Njezin najveći oslonac je njen muž, zbog kojeg se i preselila u Hrvatsku
  8. Neostvarena želja joj je skok iz aviona
  9. Voli slušati hip hop, deep house, & old school
  10. Obožava putovati, najdraža destinacija na kojoj je bila je New York, a na Wish listi su joj Južna Amerika, Meksiko i Peru


Prelijepoj Nabilah želimo ostvarenje svih njezinih želja i nadamo se da će nas nastaviti inspirirati na Instagramu svojim beauty i modnim izdanjima.