10 neobičnih beauty trikova koji zaista djeluju

| Beauty |

Morate priznati da svako malo i vi čujete nekakve čudne beauty trikove za koje ne znate što biste zaključili; Rade li ili ne, koliko su komplicirani, i jesu li isplativi više od kupovanja proizvoda? Tijekom vremena sakupili smo velik broj takvih savjeta i trikova, neke smo i isprobali, pa vam donosimo best of čudnih beauty trikova koji stvarno pomažu.

1) Mrlje od maskare - Da biste spriječili mrlje od maskare na vašem kapku, prislonite žlicu iza trepavica, a tek onda nanesite maskaru. Ovako će vaše sjenilo pod žlicom ostati savršeno!

2) Suha maskara - Nedavno ste kupili maskaru i već vam se suši? Razrijedite je tekućinom za čuvanje i ispiranje svih vrsta leća ili "umjetnim suzama" i maskara će ponovno biti sasvim tekuća.

3) Natečene oči - Smanjite natečene oči jednostavnim trikom; Ogulite krumpir i prerežite ga na pola te polovite ostavite na očima 10 minuta. Smanjit će crvenilo i oteklina će splasnuti.

4) Celulit - Celulit uklonite upornim peelingom od taloga od kave. Kad ste pod tušem, trljajte ga na problematičnim mjestima i s vremenom će vam pomoći.

5) Mjehurići u laku za nokte - Da biste riješili problem mjehurića, okrenite bočicu laka naopako i rotirajte je među dlanovima nekoliko minuta.

6) Šljokice na noktima - Ponekad ih je zaista teško skinuti, ali uz ovaj trik bit će to nešto jednostavnije; Namočite vatu u odstranjivač laka za nokte i držite ju na noktu nekoliko minuta - ovako ćete skinuti sve šljokice već jednim potezom vatice.

7) Mokar lak za nokte - Upravo ste nalakirali nokte, morate krenuti, a lak se još uvijek nije osušio? Namočite nokte u hladnu vodu na 3 minute i lak će vam se sasvim osušiti.

8) Prištići i miteseri po leđima - Muče li vas "loša" leđa, s vremenom će vam pomoći ovaj trik. Dok ste pod tušem operite leđa s malo Head & Shouldersa od mentola. Prvo šampon dobro utrljajte po problematičnijim područjima na leđima i zatim ga sasvim isperite.

9) Žuljevi - Neizbježno je dobiti žuljeve od prvog nošenja krutih cipela, no već sljedeći put možete spriječiti; Nanesite malo vazelina an problematične točke u cipeli i onda vam neće dolaziti do trenja, što znači nema ni žuljeva!

10) Ostaci sjajila za usne - Kupite plastične posudice za leće (najobičnije) i prerežite vaše skoro potrošeno sjajilo po pola. Izvadite ga u cijelosti u posudice i dodajte mu malo vazelina. Ponovno ćete imati vaše najdraže sjajilo!