10 najboljih novih krema za sunčanje

| Beauty |

10 najboljih novih krema za sunčanje

Tek je proljeće, a već su temperature diljem Lijepe naše vrlo ugodne. Upravo zato ne možemo odoljeti da se zamišljamo na plaži, kako uživamo pod suncem i radimo na toj obožavanoj preplanulosti.

No to što ljeto i nije baš iza ugla ne znači da ne biste već sada trebali nositi kreme sa zaštitnim faktorom. Sunce je svake godine sve opasnije, a nažalost, i sve češće čujemo kako je netko obolio od raka kože, kojega može potaknuti upravo sunce i nezaštićeno sunčanje. To znači da već na prvim sunčevim zrakama i temperaturi od oko 25 stupnjeva naprosto morate koristiti kremu za lice sa zaštitnim faktorom, a kremu za tijelo morate nanijeti na ogoljene točke poput ramena ili dekoltea.

Kako ne biste baš svako ljeto koristili istu kremu za sunčanje, jer je tržište svake sezone sve bogatije inovativnim proizvodima koji primjerice potpomažu dobivanju preplanule puti ili su vrlo tekuće teksture koja se instantno upija, neke od njih vam donosimo danas u našoj galeriji, a možete ih kupiti putem eBaya, Amazona i Sephore.

Kako dobiti i sačuvati preplanuli ten?
Obavezno koristite zaštitni faktor i na grudima