Život Lady Gaga iz do sada nepoznate perspektive u novom filmu

| Art |

Dokumentarac ''Gaga: Five Foot Two'' premijerno će biti prikazan danas na Netflixu, a mnogi su ga već proglasili najiščekivanijim dokumentarnim filmom godine.

Svi znamo Lady Gagu, ili barem mislimo da je znamo. Ona je višestruko nagrađivana glazbenica k koja je uspjela rasprodati stadione diljem svijeta i osvojiti srca generacije mladih neshvaćenih osoba koje društvo osporava. Ona je dugo vremena bila prava zagonetka. Nezaustavljiva moderna ikona pop kulture koja i dalje iznenađuje lojalnu publiku sa svojim nesvakidašnjim i očaravajućim izgledom, kao i stavovima. Bez obzira da li je voljeti ili vam stvara nelagodu, njezin utjecaj ne možete poreći.

Dokumentarni film Gaga:Five Foot Two, sniman je između faze pisanja Lady Gaginog četvrtog studijskog albuma Joanne i legendarnog nastupa na Super Bowlu 2017. godine. Film pretvara ovu ikonu u ljudsko biće s kojim se možemo poistovjetiti, kao što to mnogi dokumentarni filmovi o glazbenicima pokušavaju, ali u konačnici ne uspiju. Naravno, Lady Gaga ima određeni ugled kojega pokušava zadržati, međutim sveprisutan dojam koji ostavlja govori nam da je na prekretnici svoje karijere. Ovaj film koncentriran je na samu osobu i odbija se posvetiti Gaginom teatralnom postojanju na sceni, već je pravi porter žene, a ne slavne osobe. 

GAGA: FIVE FOOT TWO | Official Trailer [HD] | Netflix