Ženska lica prije, za vrijeme i nakon orgazma u novoj seriji fotografija Marcosa Albertia

| Art |

Marcos Alberti "The O project"

Fotograf Marcos Alberti u seriji fotografija „The O Project“ pokušava razbiti gustu maglu koja okružuje svijet ženske seksualnosti i slavi ga svojom novim projektom, serijom fotografija žena diljem svijeta koje je fotografirao prije, za vrijeme i nakon orgazma.

Marcos Alberti "The O project"

Udružujući se s tvrtkom koja proizvod igračke za seks, Smile Maker, fotograf je pozvao više od 20 modela raznih nacionalnosti, uključujući i one iz konzervativnih kultura, poput Kine i Singapura kako bi zabilježio izraze njihovih lica za vrijeme orgazma.

Marcos Alberti "The O project"

„Naše partnerstvo s Marcosom omogućilo nam je stvaranje ove serije kako bi se otvorila društvena stigma oko ženske seksualnosti i potaknula normalizaciju ženskog užitka“ rekao je Fan Yang, globalni menadžer brenda Smile Makers.

Marcos Alberti "The O project"

Svaki od modela dobio je svoj primjerak „Smile Makera“ i ostavljen da ga isproba i u njemu uživa, a svaka fotografija pokazuje promjene u izrazima njihovih lica dok dostižu vrhunac.

Marcos Alberti "The O project"

Ovog brazilskog fotografa već smo upoznali u seriji fotografija „3 Glasses Later kada je snimao portrete svojih prijatelja nakon 1, 2, 3 čaše vina.
Fotograf Marcos Alberti također je komentirao projekt: „Oduševljen sam što možemo o ženama i njihovoj seksualnosti govoriti tako iskreno. Kada temi seksa pristupate kroz dozu humora, ljudi počinju otvarati i razmjenjivati mišljenja, a to može dovesti do monumentalne promjene“.

Marcos Alberti "The O project"