Zaboravite na popodnevni chill, jer Beats & Brunch donosi dnevni party

| Art |

Beats & Brunch novi je koncept kasnog doručka uz čašu pjenušca, mimozu ili prosecco, koji će svoju premijeru doživjeti u subotu 14. listopada od 13 do 19 sati u Basta Gourmet baru u Varšavskoj 4.

Ako ste i na trenutak pomislili da je riječ o običnom druženju, prevarili ste se. Zagreb će napokon u svoju ponudu uvrstiti dnevni party za sve one koji nisu u mogućnosti izlaziti navečer (novopečeni roditelji napokon nešto za vas!) ili su željni dodatne zabave. Dnevna zabava uz probrana pića i zalogajčiće koji su tipični za brunch partyje kakve pronalazimo u gradovima poput Londona, Berlina ili New Yorka, a sada i Zagreba. Svaki Beats & Brunch imat će svoju tematiku, a prvi je inspiriran serijom ''The Game Of Thrones'' te nosi simbolični naslov ''The Fall Has Come''.

Kako i samo ime kaže, Beats simbolizira glazbu koja će biti mix r&b-ja i housea uz live instrumentalnu pratnju saksofona ili violine, kako bi se postigla opuštena atmosfera uz ples, smijeh i zabavu. Zamislite 2 sata popodne, a vi se zabavljate kao da su 2 sata ujutro na plesnom podiju vašeg omiljenog kluba.

Iza riječi Brunch krije se probran izbor pića i hrane uz poseban naglasak na šampanjce, omiljene nam mimoze i prosecca.

Dnevni party uz efekt noćnog vibea na kojem publika pleše, opušta se i zaboravlja na svakodnevne obveze i probleme, zvuči nadasve neodoljivo. Premijerni Beats & Brunch ugostit će jednog od najboljih hrvatskih DJ-a, bolesnog brata Bizzu Bodegu uz ritam r&b-ja i house glazbe uz pomno birane pjesme.

Uz glazbeni program, organizatori su se pobrinuli da ostanete i siti te su s osobljem Basta Gourmet bara pomno složili brunch meni. Za vas smo saznali da će ponuda sadržavati grisine, trokutiće Napolitano pizze, kreativne sendviče i slične slasne zalogajčiće.

Ako ste se već počeli brinuti za novčanik, moramo vas razuvjeriti, jer ćete pronaći za svaki džep po nešto.  Organizatori u ponudi imaju dva B&B paketa:

- 30 kn - samo ulaz/ulaznica za B&B

- 150 kn - Unlimited Prosecco + brunch (švedski stol)

Svoje ulaznice za premijerni Beats & Brunch možete kupiti online putem Entria

Adnan Mehmedović, svima nam poznatiji kao Medo, navodi da je na ideju došao ''čestim putovanjima ponajviše u London, a engleske kolege i suradnici na Fresh Island Festivalu u više navrata bi me nakon sastanka odveli u lobby nekog hotela na brunch party. Bio sam oduševljen atmosferom te činjenicom da se sutra mogu odmoran i naspavan probuditi i odrađivati posao bez da se lovim za glavu. Uzor Beats&Bruncha ponajviše je švedski brend Bubbles & Brunch na koji sam slučajno upao s ocem i bratom šetnjom Stockholmom te smo sva trojica ostali zapanjeni da se podjednako dobra atmosfera može uz dobar program napraviti i po danu. Uz nekoliko dnevnih RNB Confusion partija koje smo organizirali na krovu MSU-a, te dobili nevjerojatan feedback publike koji je uvijek rezultirao rasprodanim partijem, odlučili smo predstaviti naš novi brend Beats & Brunch.''

Dobra vijest za budućnost ovog koncepta je informacija koju smo saznali, a dotiče se pregovora koji su u tijeku sa zagrebačkim hotelima poput Westina i Hiltona, sve s ciljem oživljavanja lobbyja i najviših katova hotela koji su idealan venue za dnevni party