Vodimo vas u Boogaloo na tradicionalno najzabavniji Halloween tulum

| Art |

Želiš u Boogaloo za Halloween?
 

 Sada već tradicionalni Tooloomeeshka Halloween party, koji se održava četvrtu godinu za redom, svakako je garancija za najzabavniji Halloween tulum u gradu! Klub Boogaloo bit će skrovište od kojekakvih zlotvora koji tu večer harače metropolom u potrazi za žrtvom, bilo da od njih traže krv, organe, maskaru ili punjač za mobilni. 

Ako još uvijek ne znate gdje biste proveli najstrašniju noć u godini, nema na čemu, mislili smo i na vas! Predlažemo tulum na kojem će pasti sve maske (a oni koji je nemaju, brzo će požaliti), izgubit ćete pojam o vremenu (što nema apsolutno baš nikakve veze s akcijama na šanku), molit ćete DJ-a (ne jednog, njih 4!) da vam pokloni CD (i svoju ljubav) i ako Bog da, sutradan se nećete sjećati ničega.

Tooloomeeshka Halloween Party
Tooloomeeshka Halloween Party

Za glazbu su zaduženi Hexwell (Vip club), Phillip Wright (Tooloomeeshka resident), Herman Role (Vip club) i Marzz (Papaya club, Zrće), što znači da ćete svoje vampirske kukove njihati u edm/house ritmu s dodatkom komercijale.

Cijena ulaznice za Tooloomeeshka Halloween party u pretprodaji je 40 kuna, a mi vas baš danas nagrađujemo s free upadima u pravom "last-minute" stilu! Sve što trebate napraviti je:

  • lajkati wall.hr na Facebooku
  • lajkati Tooloomeeshku na Facebooku i
  • sherati članak na svom zidu s opisom "Tko se ne maskira magarac je bio."

Budite brzi jer karata nema puno! Sretno!