Vodimo vas na film Gospođica Julie s Jessicom Chastain u glavnoj ulozi

| Art |

Danas Vam dijelimo dva puta po dvije ulaznice za film Gospođica Julie sa Jessicom Chastain i Collinom Farrellom u glavnim ulogama.

Radnja drame Gospođica Julie opisuje žestoku borbu između muškarca i žene, borbu za moći i dominacijom kroz okrutnu i kompulzivnu igru zavođenja i odbijanja, a događa se u Irskoj 1880-ih godina.

Gospođica Julie

Tijekom ljetne noći, u atmosferi divlje noćne pijanke i razuzdanih društvenih stega gospođica Julie i John, sluga njenog oca, plešu i piju, šarmiraju se i međusobno manipuliraju, ujedinjeni privlačnošću. Naizmjenično zavodljiva i nasilna, divlja i nježna, njihova intimnost dovodi do očajničkih planova i vizija zajedničkog života… Nisu sigurni hoće li im jutro donijeti nadu ili beznađe, Julie i John pronalaze izlaz u konačnom činu koji je uzvišen i zastrašujuć kao grčka tragedija.

Gospođica Julie

U ovoj priči Jessica Chastain glumi Julie, 25-godišnjakinju, jedinicu Barona, važnog člana anglo-irske aristokracije i velikog zemljoposjednika u irskom Fermanaghu. Osim tog imanja, imaju i veliku kuću u Londonu koja im služi za zabavljanje važnih političkih igrača (i utjecanje na njih) te još nekoliko kuća u različitim dijelovima Ujedinjene Kraljevine. Julie je nesretna zbog posljedica nesretne veze između njenog nježnog, ali i utjecajnog oca i dominantne majke koja mrzi muškarce. Majka joj je umrla dok je bila mala, ali dovoljno stara da joj uspije usaditi snažan osjećaj neovisnosti i buntovništva koji se pojavio u društvu krajem XIX. stoljeća. Nažalost, njen odgoj nije bio u skladu s njenim prirodnim bićem i izrasla je u mladu ženu koja je istovremeno snažna, neurotična i očajnički u potrazi za čovjekom koji će ju voljeti zbog nje same. Uz sve to, nedavno ju je napustio zaručnik.

Gospođica Julie

Colin Farrell glumi Johna, tridesetogodišnjeg slugu Julieinog oca Barona. On je lokalni dečko koji je odrastao blizu Julieine kuće u Fermanaghu i poznati su mi siromaštvo i žudnja. Djetinjstvo mu je obilježila smrt mlađeg brata i svijest da su mu privilegije lokalnih veleposjednika nedostižne. Odrastao je sa snažnom ambicijom i uređenim razumijevanjem da je život brutalna darvinska borba. Kad bi mu se ukazala samo jedna šansa, zna da je sposoban iskoristiti ju. Ponosan je i fizički privlačan. Pokušao se usavršiti čitajući knjige i prisluškujući Baronove razgovore - ali procjep između njegove vizije samoga sebe i realnosti njegova društvenog položaja ne idu mu u korist. Zaručen je s djevojkom  Cathleen koja je glavna kuharica kuće

Gospođica Julie

Ukoliko želite pogledati ovu zanimljivu filmsku priču Wall.hr portal u suradnji sa Cinestar kinima vam daruje dva puta po dvije ulaznice u Cinestar kinu Zagreb (Branimir Centar) koju možete iskoristiti od 17.-21. siječnja 2015. godine. Sve što trebate napraviti je biti fan Wall.hr portala na Facebooku  te podijeliti ovaj članak na svojem profilu (na opciji public i preko Wall.hr Facebook fan stranice) uz rečenicu "Želim ići gledati film Gospođica Julie u Cinestar Zagreb". Dobitnika ćemo objaviti danas, 16. siječnja u 23:45 h. Dobitnika ćemo proglasiti slučajnim odabirom aplikacijom Random.org. 

Gospođica Julie