Viva Riva - festival koji će zadarsku rivu pretvoriti u plesni podij

| Art |

Viva Riva
Viva Riva

Viva Riva je festival elektroničke plesne glazbe koji će se održati  7. i 8. kolovoza u Zadru. Po prvi put ovakva manifestacija će se dogoditi na zadarskoj rivi, točnije, njenom istočnom dijelu. Više od 20 DJ-a iz svijeta, regije i Hrvatske nastupiti će na festivalu koji će biti popraćen spektakularnom produkcijom i efektima. Tog vikenda Zadar će se priključiti globalnom pokretu elektroničke plesne glazbe i tako ucrtati na festivalsku  kartu kao jedna od najatraktivnijih event destinacija na Mediteranu. 

Viva Riva će Zadru predstaviti raskošnu produkciju uz spektakularan razglas, laser i light show te vatromet, što će sve skupa pretvoriti zadarsku rivu u najveći plesni podij tog vikenda. U moru produkcijskih noviteta po prvi put će biti predstavljena specijalno izrađena dvostrana bina kojom su  omogućena dva stagea u jednoj kompaktnoj cjelini. Ispod nje će ići tunel kroz koji će posjetitelji moći cirkulirati s jednog plesnog podija na drugi.

Na dva plesna podija oba dna u elektroničkoj glazbi će se uživati od popodnevnih sati do ranih jutarnjih. Uz obalu na dnu mora će biti postavljen specijalni lightshow  koji će u ritmu plesnih taktova dodatno obojiti festivalski prostor.

Viva Riva
Viva Riva

 Line up - prva faza

Prvo izdanje će ugostiti neke od najpoznatijih dja današnjice od kojih ističemo headlinere prve faze objave, Sam Paganinija iz Italije koji nastupa po prvi put u Hrvatskoj i koji je trenutno jedan od najtraženijih dja. Gotovo da i nema velikog elektroničkog festivala na kojemu ovaj talijanski techno mag ne nastupa. Njegov nastup je sve samo ne običan. Obiluje energijom , dinamikom, te nevjerojatnom interakcijom s publikom. Svojom karizmom stekao je horde obožavatelja koji ga prate po nastupima koji su redom rasprodani. Paganinijev nastup će zasigurno privući i mnoge talijane jer je festival točno u terminu feragosta. 

Marco Bailey iz Belgije drugi je headliner prve faze. Veteran koji je obišao svijet nekoliko puta jedan je od najplodnijih techno autora današnjice. U Hrvatskoj uživa kultni status.

Druga faza line upa će biti objavljena sredinom lipnja i predstaviti će još nekoliko svjetskih imena.

Sam Paganini i Marco Bailey
Sam Paganini i Marco Bailey

Ulaznice već u prodaji

Cijene ulaznice smo formirali da budu povoljne kako za strane tako i za domaće posjetitelje te su među najjeftinijim festivalskim ulaznicama u Europi.  

Cijena svakog dana posebno biti će 99 kn dok će festivalska biti 149 kn.

Early bird dvodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 99 kn su puštene u prodaju 11.5. 

Potražite nas na facebook stranici na kojoj ćemo svakodnevno objavljivati svježe vijesti i informacije o festivalu: facebook.com/vivarivafestival