Vikend je kao stvoren za posjet kazalištu Mali West End!

| Art |

Nova glazbena priča dolazi nam s pozornice zagrebačkog kazališta Mali West End – „Djevojka iz mora“!

Omiljena Disney princeza "Mala sirena" u adaptaciji je talentiranog umjetničkog ansambla ovog mladog teatra preimenovana u „Djevojku iz mora“, a premijernim prikazivanjem na Dan zaljubljenih ovaj je mjuzikl već osvojio srca publike.

Nakon velikog uspjeha prve predstave „Dr. Jekyll i Mr. Hyde“, mladi i entuzijastični glumci Malog West Enda uspjeli su publici priuštiti novo jedinstveno iskustvo slijedeći vlastiti originalni koncept – smještajući publiku u svo plavetnilo scene „Djevojke iz mora“. Cilj je ovakve scenografije interakcija s publikom koja može doživjeti pravu čaroliju morskog dna!

"Djevojka iz mora" Mali West End

Predvođen umjetničkim vodstvom redatelja Tomislava Celeketića, ovaj mjuzikl humorističnog karaktera donosi nam klasičnu ljubavnu priču u suvremenoj adaptaciji. Vesela i naivna Ariel, isprepadani Flaunder i urnebesni Sebastijan na rubu živčanog sloma dok se bore za Arielinu ljubav – princa Erika, te glavna negativka Ursula, ponovno će nam dočarati čaroliju Male Sirene.

Mlada se glumačka postava “Djevojke iz mora” vješto hvata u koštac s raznolikim spektrom ljudskih karaktera i emocija na sceni, gdje pojedinačni talent glumaca dolazi do izražaja. Ipak timski rad i zajedništvo postave naposljetku je ključ koji nam donosi jedinstveno iskustvo “Male Sirene”.

Antonija Matković, koja u predstavi glumci stariju sestru Ariel, rekla nam je više o odnosima mladih glumaca iza pozornice: „Svi smo mladi i entuzijastični i zaista mogu reći da smo postali prava mala obitelj. Nadopunjujemo se, podržavamo i guramo naprijed. Redatelj Tomislav Celeketić nas nadahnjuje da budemo što bolji i dajemo sve od sebe ukazujući na naše prednosti i mane. Dinamičnost je prava riječ kojom mogu opisati situaciju iza zastora.

"Djevojka iz mora" Mali West End

Talent glumačke postave Malog West Enda iskušat će se uskoro i na pozornicama Edinburgha gdje će predstaviti novi mjuzikl „Draculu“!

Također, na zahtijev publike u kazalištu Mali West End ponovno igra dramatični mjuzikl „Jekyll i Hyde“ s kojim su se prvi put predstavili publici i odmah se uzigli iznad svih očekivanja. Henry Jekyll, briljantni mladi znanstvenik, u borbi protiv  protiv licemjernih normi i društva oslobađa najgori i zatomljeni dio sebe - surovog Edwarda Hyde. Hyde, bez ikakvih stega i prepreka, kreće u jezivu osvetu protiv društva ispunjenog lažima i prividnim sjajem. Ipak, Jekyll biva gonjen grižnjom savjesti i odgovornošću, pokušava zaustaviti Hydea, ali ubrzo shvaća da je jedini način da ubije Hydea - da i sam žrtvuje život...

Samo u kazalištu Mali West End doživite napetost priče uz odličan mladi glumački ansambl 27.veljače u 20 h, a termine predstave „Djevojka iz mora“ koje vjerujemo svi isčekujete, saznajte na njihovoj Facebook stranici.

"Djevojka iz mora" Mali West End