Veličanstvene fotografije perika od vode

| Art |

Fotograf Tim Tadder, inače profesionalni kreativni fotograf oglašivačkih kampanja, osmislio je zanimljivi koncept vodenih perika. Prikazao ih je u svojoj najnovijoj seriji fotografija nazvanoj upravo tim imenom, “Water Wigs”.

Tim i nekolicina njegovih kolega došli su na ovu ludu ideju dok su odrađivali neku kampanju s manekenom u studiju. Shvatili su da voda može učiniti razne oblike oko glave koji podsjećaju na kosu, a idealno pašu na ćelave glave.

Već nekoliko dana poslije, našli su skupinu simpatičnih ćelavaca koji su bili spremni na njihovu vodenu avanturu. Fotografije su nastale tako da su Timove kolege bacali vodene balone manekenima na glave. Osim navedene strategije, Tim je koristio i drugu, stavljao je manekenima balone na glavu i bušio ih laserom i zvukom, a koristio je razne oblike balona, uglavnom duge štapićaste. Uz vodu, atmosferu je napravio svijetlima i tako su nastale ove fascinantne fotografije.

Inače, Tim je izjavio kako je i sam probao biti maneken na ovom snimanju, ali je njegova kosa nažalost imala previše kose.