Uživajte uz "Prekrasan dan" i grupu E.N.I.

| Art |

E.N.I. su objavile novi videospot za popularan aktualni single "Prekrasan dan", koji je svojim optimizmm i veseljem već zarazio radijske etere i publiku i koji se nalazi pri vrhu gotovo svih hrvatskih top ljestvica. Romantični proljetni videospot objavljen je u subotu 17. svibnja, a njegovi šareni i dinamičnim kadrovi naglašavaju uživanje u svakom trenutku života i donose nam ljubavnu priču koju su oživjeli Tamara Kolić i Zvonimir Lapov Padovan u ulozi sretnog para. 

Režiju potpisuje mlada redateljica Kristina Barišić koja je s djevojkama već surađivala na spotu za pjesmu Tokyo Boy, a ovaj je spot realizirala uz pomoć asistentice Marte Ožanić. Spot je sniman u legendarnom klubu Palach, ali i na različitim, manje prepoznatljivim riječkim lokacijama, kako bi se pokazalo da vrijeme i mjesto nisu bitni i da se se "prekrasan dan" može odvijati u bilo kojem gradu na svijetu.

Autor glazbe i teksta za pjesmu "Prekrasan dan" je Vlado Simcich Vava, a pjesma je nastala u riječkom studiju Nene Belana, koji je pjesmu ujedno i producirao. Odlično posloženom sviračkom aranžmanu koji uključuje magični mediteranski ugođaj jednog običnog sunčanog dana uz ljetni okus jazza, kumovali su i riječani Vedran Križan na klavijaturi, te bubnjar Alen Tibljaš, uz Belanov doprinos na gitarama, dakako.

"Prekrasan dan" je oda životu, lijepim malim stvarima koje nas čine boljima, pristupačnijima, katkada odoljivima jer imamo i mane, ali unatoč tomu šarmantnima i zavodljivima! Kako bi djevojke zablistale u skladu sa zaraznom pjesmom, pobrinule su se vizažistica Ksenija Juravić iz Make up Studio Xenia te Frizerski salon Aleksandra.