Uzbudljivi trailer za novi film s Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi

| Art |

Oskarom nagrađena glumica Jennifer Lawrence ponovno pomiče granice i to filmom “Crveni vrabac" (eng.prijevod Red Sparrow), u kojem po drugi puta surađuje s redateljem popularne franšize “Igre gladi”Francisom Lawrenceom. Novi trailer za film nagovještava da nas čeka mnogo uzbuđenja u priči o misterioznoj djevojci, koja je ustvari najsmrtonosnija ruska ubojica.

Red Sparrow

U pitanju je adaptacija špijunskog romana Jasona Mathhewsa smještena u modernoj Rusiji, koja prati operativku Dominiku Jegorovu (Jennifer Lawrence). Ona dobiva naređenje da, usprkos njenoj volji, postane “vrabac”, odnosno zavodnica na tajnom zadataku koja mora pratiti CIA agenta Nathaniela Nasha (Joel Edgerton ), koji je dobio ulogu da istraži ruski obaveštajni sistem. Između njih dvoje se javlja privlačnost, ali se emotivnom vezom izlažu velikom riziku. Do još jednog preokreta dolazi kada i nju CIA angažira da otkrije izdajnika na visokom nivou u Washingtonu.

Red Sparrow

Novi trailer za film „Crveni vrabac“ otkriva da ćemo u ulozi direktorice škole za „vrapce“ gledati britansku glumicu Charlotte Rampling , kao i Jeremyja Ironsa u ulozi ruskog generala koji informira Dominiku.

„Crveni vrabac“ u domaća kina stiže 1. ožujka, a do tada u pogledajte novi trailer za film koji je zaintrigirao publiku širom svijeta.

Red Sparrow | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX