Urban&4 nastupaju na Gričevanju 14. travnja

| Art |

Nakon što se premjestio iz hladnijih mjeseci, festival Gričevanje je uz podršku Tuborga prognao zimu s platoa Gradec i vraća se s prvim danima proljeća na Gornji grad. Koncerti, glazbene slušaonice, čarobni napitci zlih teta coprnjica i legende o vješticama na Griču obilježit će ovo zagrebačko proljeće, a festival Gričevanje će se održati od 04. do 14. travnja. Na povijesnom zagrebačkom mjestu koje priča legende o Gričkoj vještici, 14. travnja svoju će legendarnu priču kroz glazbu ispričati i Urban & 4.

Najoriginalniji predstavnici hrvatske alternativne rock scene, Urban & 4, istovremeno su i bend koji emocije čini opipljivima. Svatko tko je bar jednom jednom bio na koncertu karizmatičnog Urbana i njegove „četvorke“ zna da ih očekuje vrhunska svira, a tako će biti i ovog proljeća na Gričevanju. Urban & 4 izvode odlične koncerte uživo, a ovaj put će nas počastiti s presjekom stvari iz svoje karijere, kao i nekim novim pjesmama s nadolazećeg albuma.

Osim Urbana&4 koji 14. travnja zatvaraju Gričevanje i Dječaka, koji ga otvaraju 04. travnja, specijalno najavljujemo The Bambi Molesterse koji nastupaju 7. travnja, dok je 11. travanj rezerviran samo za Psihomodo Pop.