U The Best Venue Hall stižu najbolji domaći komičari

| Art |

Noćni i zabavni život metropole u zadnje vrijeme sve je zanimljiviji, a The Best Venue Hall sa svojim novim programom Best Comedy oduševit će sve željne smijeha i dobre zabave. Naime, jednom mjesečno Best će ugostiti najbolje domaće komičare na čiji humor nitko ne ostaje ravnodušan!

Prvi na redu je definitivno najpoznatiji komičar u hrvatskoj povijesti, Željko Pervan. Obožavatelji stand up komedije imat će priliku doživjeti genijalan nastup i urnebesne imitacije izvanrednog  Pervana koji nasmijava cijelu Hrvatsku već destljećima. Željko Pervan majstor je improvizacije, obožavatelj Slovenaca, smrknuti profesor, živahni govornik i komentator hrvatske svakodnevice. Čisti humor bez ikakvih rekvizita: čovjek i njegova duhovitost. U posljednje vrijeme angažiran je na zanimljivom projektu: “Pervanov dnevnik“ na RTL televiziji čija se nova forma dotiče tjednih političkih tema koje Pervan obrađuje na svoj zanimljiv i svojevrsno prepoznatljiv način. Osim Pervana, u The Best Venue Hallu očekuju nas nastupi Dreleta i Vida Baloga, sjajne Arijane Čuline i fantastičnog Zijaha Sokolovića,a sve o njihovima nastupima pratite na našem portalu.

Pervanova najnovija točka pod nazivom “Na rubu Europe“, vrhunac je stand up komedije u Hrvatskoj, a na rasporedu je 17.03. u The Best Venue Hallu. Ulaznice potražite na eventim.hr i osigurajte svoje mjesto u najzabavnijem mjestu u gradu!