U kina stiže nastavak filma "Moje grčko vjenčanje"

| Art |

Nakon što je prvi nastavak filma 'Moje grčko vjenčanje' osvojio brojne simpatije publike diljem svijeta, vijest da se snima i drugi nastavak oduševila je sve ljubitelje ove fantastične komedije. Novi nastavak koji će mnoge ostaviti iznenađenima, na kino platna CineStar kina stiže 31. ožujka.

Moje grčko vjenčanje 2

 'Moje grčko vjenčanje 2' je dugo očekivani nastavak romantične komedije s najvećom zaradom u povijesti. Gledatelji diljem svijeta zaljubili su se su likove s kojima su se lako mogli poistovjetiti i vidjeti sličnosti s vlastitim obiteljima u otkačenim i smjelim pripadnicima klana Portokalos. Grčka obitelj Portokalos živi u Sjedinjenim Američkim Državama, ali ne baš sasvim običnim američkim životom. I dok se Grčka i dalje  bori s financijskom krizom, simpatična obitelj  Portokalos organizira još veće vjenčanje nego prvi put. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris, koju glumi Elena Kampouris

Moje grčko vjenčanje 2

U scenariju, priča se nastavlja deset godina kasnije. Toula i Ian su dugo u braku i kako je to uvijek slučaj, ušli su u kolotečinu. Poput većini majki tinejdžerica, Toula nije baš u najboljim odnosima s kćeri i teško nalazi vremena za sebe i supruga. Nastavak romantične komedije koja je osvojila čitav svijet u kina stiže 31. ožujka. Ako ste obožavatelj obitelji Portokalos zasigurno će vas oduševiti i nastavak ovog filma, koji će otkriti veliku tajnu ove otkačene grčke obitelji. Ljudi se mijenjaju, ali Grci ne. A u to će vas smijehom do suza uvjeriti odlična glumačka ekipa. 

Moje grčko vjenčanje 2