Tjedni pregled društvenih događanja

| Art |

I ovotjedna hrvatska metropola bila je epicentar društvenih događanja i prezentacije novih proizvoda i usluga koji će ovih dana postati dostupni svima u Hrvatskoj. U nastavku vam donosimo izvještaje sa svih relevantnih društvenih događaja proteklog tjedna i ljudi koji su ih obilježili! 

Zvijezde Antene Zagreb poput radosne su djece uživale u prirodi Bundeka pažljivo promatrajući tek procvjetale visibabe, jaglace, zvončiće i ostale glasnike ljepših i sretnijih dana. Barbara Kolar, Katarina Moškatelo, Saša Buneta i Saša Lozar vratili su se u djetinjstvo, razmjenjivali iskustva iz mladosti, a sve su ih prvi dani proljeća prisjetili i na ljubavi iz djetinjstva.

U restoranu Kulinarijat sve bilo u znaku kuhanja. Philips Hrvatska predstavio je jedinstveni uređaj za kuhanje na hrvatskom tržištu - Philips Multicooker. Koliko je jednostavno kuhati u njemu i kako se sve koristi demonstrirale su poznate mame Ivana Husar, Belma Džomba i Zlata Muck.  Uz poznate mame u Multicookeru su slana i slatka jela pripremale kreativne food blogerice Sanja Štrbac (Domaćica), Tamara Novaković (Bite my cake) i Andrea Cukrov (Voće i povrće).

Philips Multicooker jedinstveni je uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu, a njegove glavne karakteristike i posebnosti istaknula je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.

„Philips Multicooker vam pomaže pripremiti slasne recepte koje su pripremale vaše mame i bake. Ovaj izuzetno zanimljiv kuhinjski uređaj ima 12 različitih programa za kuhanje i 22 postavke temperatura što ga samim time čini vašim najboljim prijateljem u kuhinji. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana.“

Međunarodna švedska kozmetička kompanija Oriflame kozmetika predstavila je svoju novu make-up kolekciju THE ONE, za koju je ova kozmetička kuća priredila i najveće lansiranje u povijesti švedskih make-upbrendova! 

The ONE kolekcija sadrži preko 30 inovativnih, modernih i raznolikih make-up proizvoda za kreiranježeljenog izgleda da bi što više naglasili individualnu ljepotu. The ONE kolekcija je puno više od make-up proizvoda – nadahnuta je posljednjim modnim trendovima, objedinjuje svijet ljepote i mode u jednu pristupačnu make-up kolekciju.

Nastala je kao rezultat pomnog istraživanja i osluškivanja želja Oriflame članova, a osmišljena je da bi savršeno odgovarala svim njihovim potrebama.Navedena kolekcija će u Hrvatskoj biti dostupna od 1.travnja 2014. godine, isključivo preko Oriflamekataloga

Samsung Electronics predstavio je  u opuštenoj atmosferi Hrvatskog društva likovnih umjetnika u Zagrebu najnoviju generaciju svog pametnog telefona GALAXY S5, koji je u potpunosti prilagođen i dizajniran prema potrebama korisnika. Novi GALAXY S5 nudi korisnicima vrhunsko iskustvo uz pomoć inovacija ključnih značajki za svakodnevnu upotrebu. Okupljene uzvanike zabavljao je pjevač Neno Belan, program je vodila popularna TV voditeljica Marijana Batinić, dok je poznati hrvatski fotograf Damir Hoyka svaki trenutak događanja zabilježio vrhunskom GALAXY S5 kamerom.

 „Moda za sve“ naziv je modne revije  koja se održala ove subote u Zapadnom trgovačkom centru Rijeka, a koju su nosile stvarne žene svih dobi i konfekcijskih brojeva, obitelji, sestre blizanke, bake, sportašice  kako bi poslale poruku da su prave životne vrijednosti – sport, osmijeh, ljubav i pozitiva uvijek u modi!

 Potporu svim ženama dali su i capoeristi Capoeira cluba Jacobina Arte iz Rijeke koji su izrazili veliko zadovoljstvo što su dio ovog vrijednog projekta.  Znamo da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu, a dok svi govore o nogometu kao sportu za muškarce, u ZTC-u su se predstavili nogometašice  ŽNK Jack Pot iz Rijeke koje su naglasile kako je nogomet atraktivan i zanimljiv sport i za djevojke!