Četiri poznate protagonistice mjuzikla Menopauza posve iskreno o menopauzi

| Theater |

U petak, 4.listopada, je u prijepodnevnim satima u ugodnom ambijentu zagrebačkog Velveta održano druženje s glavnim protagonisticama mjuzikla 'Menopauza' – Sanjom Doležal, Salome, Arijanom Čulinom, Karmelom Vukov Colić te redateljicom Ninom Kleflin.

Otkako se saznalo da će ovaj popularni mjuzikl dobiti hrvatsku inačicu, interes publike i medija ne jenjava.

Bojan Zibar

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi. No, nisu to samo problemi menopauze. U mjuziklu je hormonsku tranzicija koju žene u toj dobi prolaze samo, dosjetljivo, izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću.

Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Bojan Zibar

Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza, a u glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin.  One su “too young to die and too old to rock and roll”, odnosno mit koji mjuzikl 'Menopauza' pokušava srušiti.

Žene srednje životne dobi vesele su i pune života, hrabre i mudre i spremne da još dugo 'praše' životnim stazama.

Uvjerite se zašto ova predstava uveseljava čak i muškarce u devedeset minuta izvanredne zabave i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu putem Eventim sustava: https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/menopauza-2036/profile.html

Svečana premijera održat će se 24.10.2019. u kino dvorani zagrebačkog Studentskog centra. Zato požurite i nikako nemojte propustiti ovaj spektakl.

Bojan Zibar