„The Atlas of Beauty“ dokaz da je ljepota u različitost

| Art |

The Atlas of Beauty

Mihaela Noroc je rumunjska fotografkinja koja putujući svijetom zabilježava ljepotu raznolikosti oko nas. 500 portreta žena iz više od 50 zemalja stvorili su knjigu „The Atlas of Beauty“.

The Atlas of Beauty

„The Atlas of Beauty“ je knjiga s više od 500 portreta i mnogo zanimljivih priča. Fotografkinja ovim projektom želi u vrijeme mržnje i netrpeljivosti prema različitom poslati poruku od ljubavi i prihvaćanju. Umjetnica tvrdi kako prava ljepota ne poznaje dob, boje ili trendove, nalazi se svugdje, u metropolama, u šumi u Africi, možete je pronaći u svakom kutku ovog svijeta.

The Atlas of Beauty

Mihaela Noroc projekt je započela 2013. kada je krenula na putovanje svijetom s ruksakom i fotoaparatom, ljepotu raznolikosti predstavljaju žene koje je fotografirala na svojim putovanjima.

The Atlas of Beauty

„The Atlas of Beauty“ je zbirka fotografija koja otkriva kako je ljepota svugdje oko nas, u raznim bojama i veličinama. Na portretima su ovjekovječene žene koje dolaze iz lokalnih zajednica, amazonske prašume, Indije Ili Europe i svaka je od njih je drugačija, posebna i prekrasna.