Techno legenda Kenny Larkin otvara klub Barbella

| Art |

Kenny Larkin
Kenny Larkin

Klub Barbarella kao i ostali sadržaji Garden festivala našli su svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u neposrednoj blizini Vodica, Šibenika i Zadra. Najveća promjena je da se kompletan klub nalazi na otvorenom te će posjetiteljima omogućiti da uživaju u nezaboravnim izlascima sunca, vrhunskom razglasu, a posebno se pazilo na okolinu i buku te su napravljeni brojni koraci da se razina buke minimalizira.

Svečano otvorenje kluba je u petak, 29. lipnja kada nastupa techno legenda Kenny Larkin iz Detroita zajedno sa Stefanom La Paglia i Matt de Kokk. S više od dvadeset godina iskustva Kenny Larkin je prepoznatljiv po svom soulful techno izričaju, ali mnogim mlađim generacijama njegovo ime je nepoznanica i zato je u 2012. odlučio predstaviti svoj rad i mlađim generacijama. “Više sam glazbenikov glazbenik. Imao sam vrlo uspješnu glazbenu prošlost I mnogi današnji glazbenici mi govore kako sam konstantno utjecao na njih I njihov rad, ali novijim generacijama moje ime možda nije toliko poznato. Volim reći za sebe da sam poznat po tome što nisam poznat.” rekao je Kenny za svoj rad.

Kenny bez sumnje posjeduje veliku strast za stvaranje glazbe. Osim svojih brojnih DJ nastupa širom svijeta, trenutačno u studiju radi na čak sedam remixeva za brojne priznate glazbenike koji žele dodati svojoj glazbi prepoznatljiv Kennyev potpis. Osim toga upravo je u završnoj fazi svog novog albuma, prvog nakon planetarno popularnog “Keys, strings, tambourines” izdanog 2008 za Planet E izdavačku kuću.

Kennyev zvuk je bezvremenski, njegov unikatni pristup glazbi savršeno spaja očekivanje publike s njegovim vlastitim ambicijama koje ima pri stvaranju glazbe u isto vrijeme zadovoljavajući okorjele ljubitelje poznatog Detroit techno zvuka. Kako njegova popularnost raste tako će narasti i njegov broj obožavatelja koji će ponovo otkriti zvuk originalnog techna iz Detroita.

Kako Kenny zvuči, poslušajte u videu, a prvo dvoje čitatelja koji pošalju mail sa svojim podatcima na info@wall.hr darujemo 2 ulaznice za ovaj glazbeni spetakl. Sretno!

Kenny Larkin "Soul Man"